2777
2789

یه همکار بشدت دلقک دارم از اینایی که میخواد خرج بنزین یارو رم بده با یکی از دکترای بیمارستانمون مچ شده بودن اقا بشدت با شخصیت و موقر

باهم رفتن دیت بعد این دختره بهم گفت اره گفتم بزار من حساب کنم یا برا خودمو حداقل بدم بعد پسره گفته بوده که مثلا ما از اینجور لحاظا باهم متفاوتیم و من دوس دارم مردونگی منتقل کنم به زنی که کنارمه اینو اصلاح کن .

بعد این دلقک دوباره دیت بعدی ب خیال خودش ادای دخترای مستقلو در اورده تارف کرده

پسره کلا کات کرده گفته تو داری به شخصیت من توهین میکنی یعنی من پول ی شامم ندارم..

خلاصه نکنید به مردای واقعی برمیخوره

چن روزه حالا مدام عر میزنه ولی حقشه

واقعا لیاقت پسره یه زن کامله نه یه کودن تحت تاثیر ریلزای اینستا

الان یه تاپیک دیدم گفتم اینو براتون تعریف کنم

.

درک نمیکنم مشکلت با اون بنده خدا چیه 

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به:شوهر من م بر میخورد اکه تو. دوران دوستی همچین کاری میکردم حتی همین الانم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چون آویزون نبوده دلقکه؟

عزیزم ربطی ب اویزونی نداره مستقلی ب پول شام دادن نیست ک هیشکی با پول ی شام نمرده مستقلی ب اینه ک اقا من تو نباشی هم میتونم شامو بخورم شامو کلا مثال زدم ب نظر منم تا مرد هست زن نباید کارت بکشه 

چرا بهش میگی دلقک

اول فکر کردم پسره

چون پسرا تو محیط کار معمولا دلقکن 😂 نه دخترا

با حرفت نمیشه بگم کاملا موافقم , اما واقعا یه سفارش رو حساب کردن اون آقا رو نابود نمی‌کنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

میگم که کارای پسر بچه هاس

من خودم با دوستمم میرم بیرون نمیزارم دنگ بده هرکدوم زودتر بدوییم سمت صندوق برندس😂😂😂

خیلی زشته این حرکت ک پول اون برنجی ک خوردیو بده بعد برو

ی پول شام نمیتونه بده فردا میخوای چجوری بهش تکیه کنی

.

ما تو اولین قرارمون کلی خوردیم 😅 بقیه رو نمیدونم ولی واقعا حسی که از همسرم گرفتم اصلا طوری نبود که بتونم بگم من دنگ خودمو میدم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ن والا شوهر من اینجوریه ک تو زندگی حتی پول دستشویی فرنگی ک تو پارک قرارع بریم هم فیفتی فیفتی حساب کنیم خوشش میاد

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

چرا بهش میگی دلقکاول فکر کردم پسرهچون پسرا تو محیط کار معمولا دلقکن 😂 نه دخترابا حرفت نمیشه بگم کام ...

چرا واقعا وقتی مرد هست زن دست کنه تو کیفش کارت بکشه

نگاه همون صندوقدار برا اقا ساخته وایسه ک گوشه خانوم کارت بکشه

.