2777
2789

سه احمق . هندیه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریال کره ای خنده در وایکیکی ۱

محشر بود 😂😂💕

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

من خیلی کم به سریالای طنز میخندم 

ولی اگه بشینم با یه عده ادم مسخره ببینم و وسطش خودمونم یه چیزی بزنیم تنگش میخندیم 

مثلا جوکر سری اول که حامد اهنگی اینا بودن 

سریال سالهای دور از خانه هم بدک نبود

خودمم گاهی کیفم کوک باشه از سریال مختارنامه و فاطماگلم طنز درست میکنم وسط دیدن قدیما انقدر بابامو میخندوندم یهو یه دیالوگی خودم اضافه میکردم 

کلا از خنده خودم و دیگران بیشتر خندم میگیره تا کار طنز

خیلی وقته فیلم طنز نگاه نمی کنم اصلا دوست ندارم ولی چند وقته جوکر می بینم خیلی قشنگه مخصوصا فصل آخر که خانوادگی شرکت کردن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

سلام عزیزم ببخشید تو تاپیک خودم نپرسیدم گفتم نریزن تو سرمون.

در مورد اون آشناتون میگید که دعا گرفت.

من شرایط فوق العاده سختی دارم واقعا از بس میگن دعا فلان بهمانه میترسم.

میترسم پاک زندگیم بدتر بشه.

میشه بگی چطور بود؟

دعانویسش رو مبشناسی؟

چقدر هزینه کرد؟و هرچی خودت میدونی خدا خیرت بده بهم بگو