زیتون_پرورده_اصل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44457 عنوان وای دندونم😭 440 بازدید | 17 پست خانوما من یه دندون عقل کج دارم تو فک بالامبعد یه کم طوسی شده بود رنگشدکترم گف باید بکشی در حال پوسیدگیه ولی من حال نداشتم هی نرفتم بکشمالان فاجعه آمیز درد گرفتهبا آینه هم دیدمش متوجه شدم لب پر شده و یه لکه قهوه ای بزرگ روش افتادهچرا همچین شده؟ با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه 1404/03/12 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریناد03 عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 3304 عفونت کرده حالا میری دکتر دارو میده عفونت بره بعد برات میکشه، رود تر برو
zahra_mehrabun عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10348 سریع تر برو دندون پزشکی الانم اگه درد داری استامینوفن بخور . یکمم با نمک رو دندونات مخصوصا اون مسواک بزن با احتیاط
افعی_تهران_ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 3494 با وجودی که دندونام هیچ تعریفی نداره و تازه یه مشکلم دارم، اسمش فکر کنم هیپودنشیا یه همچین چیزی نمیدونم ، تنها خوبی ای که داره اینه که دندون عقل ندارم درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂
زیتون_پرورده_اصل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44457 ممنون از همگی🩷🩷 با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
jessica_alexander عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 1781 با وجودی که دندونام هیچ تعریفی نداره و تازه یه مشکلم دارم، اسمش فکر کنم هیپودنشیا یه همچین چیزی نمید ... ن سه تا دندون عقل دارم😅 پدرم دراوردن █ @lyحاجیa █
فریناد03 عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 3304 با وجودی که دندونام هیچ تعریفی نداره و تازه یه مشکلم دارم، اسمش فکر کنم هیپودنشیا یه همچین چیزی نمید ... بببین این روزی ۶ باز سجده شکر میخواد . از بس گرونه کشیدنش
هرروزپاییزه عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 12551 اگه درد داری اموکسی سیلین و مترونیدازولل بخور هر هشت ساعتکنارش یه مسکن
افعی_تهران_ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 3494 ن سه تا دندون عقل دارم😅 پدرم دراوردن من حاضرم ۸ تا دندون عقل داشته باشم ولی اون مشکله رو نداشته باشم ، خداروشکر کن تو اولین فرصت هم برو بکششون بقیه دندونات رو خراب نکنه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂
خانم_دووینتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6915 عفونت داره چرک خشک کن بخوربعد هم بکش عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀
افعی_تهران_ عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 3494 بببین این روزی ۶ باز سجده شکر میخواد . از بس گرونه کشیدنش 😂😂😂😂عزیزم این مشکلی که من دارم ده ها برابر برای درست کردنش هزینش بیشتر دردناک تر و زمانبر تره . درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂
1369elham عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 4041 با وجودی که دندونام هیچ تعریفی نداره و تازه یه مشکلم دارم، اسمش فکر کنم هیپودنشیا یه همچین چیزی نمید ... خواهرم که 4 تاشو کشیده گاهی بهش میگم همون یه ذره عقلی هم که داشتی پرید راحت شدی 🤣🤣🤣ناگفته نماند خودمم همین کارو کردم منتها با جراحی جوری که به غلط کردن افتادم هرسری 🥲 💍H❤️ آقایون درخواست ندین مرسی 🙏 یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹 روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭
jessica_alexander عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 1781 من حاضرم ۸ تا دندون عقل داشته باشم ولی اون مشکله رو نداشته باشم ، خداروشکر کن تو اولین فرصت هم برو ب ... کاش نداشتمبابام میگه عین تمساح ۴۵ تا دندون دراوردی😑🤣🤣🤣 █ @lyحاجیa █