2777
2789
عنوان

وای دندونم😭

440 بازدید | 17 پست

خانوما من یه دندون عقل کج دارم تو فک بالام

بعد یه کم طوسی شده بود رنگش

دکترم گف باید بکشی در حال پوسیدگیه ولی من حال نداشتم هی نرفتم بکشم

الان فاجعه آمیز درد گرفته

با آینه هم دیدمش متوجه شدم لب پر شده و یه لکه قهوه ای بزرگ روش افتاده

چرا همچین شده؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با وجودی که دندونام هیچ تعریفی نداره و تازه یه مشکلم دارم، اسمش فکر کنم هیپودنشیا یه همچین چیزی نمیدونم ، تنها خوبی ای که داره اینه که دندون عقل ندارم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

ن سه تا دندون عقل دارم😅 پدرم دراوردن

من حاضرم ۸ تا دندون عقل داشته باشم ولی اون مشکله رو نداشته باشم ، خداروشکر کن تو اولین فرصت هم برو بکششون بقیه دندونات رو خراب نکنه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

بببین این روزی ۶ باز سجده شکر میخواد . از بس گرونه کشیدنش

😂😂😂😂عزیزم این مشکلی که من دارم ده ها برابر برای درست کردنش هزینش بیشتر   دردناک تر و زمانبر تره .

با وجودی که دندونام هیچ تعریفی نداره و تازه یه مشکلم دارم، اسمش فکر کنم هیپودنشیا یه همچین چیزی نمید ...

خواهرم  که 4 تاشو کشیده گاهی بهش میگم همون یه ذره عقلی هم که داشتی پرید راحت شدی 🤣🤣🤣

ناگفته نماند خودمم همین کارو کردم منتها با جراحی جوری که به غلط کردن افتادم هرسری 🥲

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭