2777
2789
عنوان

📷عکس چتمونو ببینید چی گفته بهم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 37 پست
ب درک جریان باسن این دوران شناخته وقتی شناختی بنداز بره

اره قطعا همینه خداروشکر ک هنوز برای شناخته ن بیشتر ! 

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ، خواستم بپرسم ازین ربات مطمئنی؟

و اگر آیدی طرفو بدیم اون هیچجوره متوجه نمیشه؟

دوریِ‌تواز‌خودم‌دورم‌کرد...🍂دلتنگ‌توام‌و‌فقط‌بادرکنارتو‌بودن‌آرام‌میشوم....🍂مهربونا برام دعا کنین✨️...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)
چون از ۸ صب سرکار بوده منم از ۴ تا ۹ هی زنگ زدم از طرفیم چند روز پیش با ربات پیاماشو دراوردم ی سوءتف ...

درک کنین همو بهش شک نداشته باشین مگه نه حساسیت زیاد تون کار دستتون میده

سلام ، خواستم بپرسم ازین ربات مطمئنی؟و اگر آیدی طرفو بدیم اون هیچجوره متوجه نمیشه؟

ارع ۶۰ درصدش درسته . ن اصلا نمی‌فهمه چون من با برای خودم زدم با ی اکانت دیگم ۷۰ درصدش درس بود و برامم پیام نیومد ولی با هر اکانت یکی میشه زد!

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

درک کنین همو بهش شک نداشته باشین مگه نه حساسیت زیاد تون کار دستتون میده

سعی گردم ولی هنوز عصبیه..... از اون روز تاحالا بخدا همش دارم قربون صدقش میرم و با سیاست رفتار میکنم ولی هنوز حرصی

سعی گردم ولی هنوز عصبیه..... از اون روز تاحالا بخدا همش دارم قربون صدقش میرم و با سیاست رفتار میکنم ...

خیلی قربون صدقه هم کار ساز نیست بیشتر لوس بازی در میاره یه بار جدی و محترمانه حضوری ازش عذر خواهی کن و تمام 

خیلی قربون صدقه هم کار ساز نیست بیشتر لوس بازی در میاره یه بار جدی و محترمانه حضوری ازش عذر خواهی کن ...

درسته ،ممنونم🙏🏻

2790
2778
2791
2779
2792