بعد قضیه ی ربات ک سوءتفاهم شد آنقدر عصبانی و سه روز گذشته امروز ساعت ۴ بهش پیام دادم دوبارم زنگ زدم جواب ندادم ۹ونیم شب دوبار دیگ زدم با این حالت جوابمو داد! 💔 دلم میخواد همه چیو ول کنم دیگ انقد معدم و قلبم درد میکنه ک نمیتونم بگم😔
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
ب درک جریان باسن این دوران شناخته وقتی شناختی بنداز بره
اره قطعا همینه خداروشکر ک هنوز برای شناخته ن بیشتر !
تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️
دوریِتوازخودمدورمکرد...🍂دلتنگتواموفقطبادرکنارتوبودنآراممیشوم....🍂مهربونا برام دعا کنین✨️...خدایا میدونم که مارو بهم میرسونی:)...گر پایان این رنج تو باشی ، صبر میکنم که صبر زیباست:)
ارع ۶۰ درصدش درسته . ن اصلا نمیفهمه چون من با برای خودم زدم با ی اکانت دیگم ۷۰ درصدش درس بود و برامم پیام نیومد ولی با هر اکانت یکی میشه زد!
درک کنین همو بهش شک نداشته باشین مگه نه حساسیت زیاد تون کار دستتون میده
سعی گردم ولی هنوز عصبیه..... از اون روز تاحالا بخدا همش دارم قربون صدقش میرم و با سیاست رفتار میکنم ولی هنوز حرصی
خیلی قربون صدقه هم کار ساز نیست بیشتر لوس بازی در میاره یه بار جدی و محترمانه حضوری ازش عذر خواهی کن ...
درسته ،ممنونم🙏🏻