دوسه سال پیش ک دانشجو بودم آشنا شدیم ولی من دیدم تفاهم نداریم بعد ۲ماه ادامه ندادم ینی حتی دوستمم محسوب نمیشد ،حالا برگشته و میگه که نمیتونم فراموشت کنم و قصدم جدیه و...خواستم فرصت بدم که دیدم یه روز خبری ازش نشد و گفت خیلی سرش شلوغ بوده بعدم خوابش برده(باشگاه و سر کار)که خب من خودمم ورزشکارم و مشغولم میدونم آدم بخواد وقت بزاره یه دیقه صحبت کنه میشه..هیچی منم بهش گفتن ک ممنون میشم دیگ هیچ وقت پیام ندی،تنهایی رو ترجیح میدم به اینکه درست رفتار کردن رو به پسر یاد بدم،بعد تازه میگ رفتار درست چیه؟😐چی بگم بش و بلاک کنم
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
به نظرم هنوز که بهش حسی پیدا نکردی کلکشو بکن و بلاکش کن اگه واقعا دوستت داشت ب قول خودت بهت پیام مید ...
واقعا نمیفهمم احمقه یا خودشو میزنع به خریت
اول گفتم حرمت نگه میدارم بلاکت نمیکنم ولی ول کن نیس
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
ن من حتی دلم نمیاد توهین کنم بهشون میترسم سرم بیاد😂