2777
2789
عنوان

به پسره چی بگم

92 بازدید | 8 پست

دوسه سال پیش ک دانشجو بودم آشنا شدیم ولی من دیدم تفاهم نداریم بعد ۲ماه ادامه ندادم ینی حتی دوستمم محسوب نمیشد ،حالا برگشته و میگه که نمیتونم فراموشت کنم و قصدم جدیه و...خواستم فرصت بدم که دیدم یه روز خبری ازش نشد و گفت خیلی سرش شلوغ بوده بعدم خوابش برده(باشگاه و سر کار)که خب من خودمم ورزشکارم و مشغولم میدونم آدم بخواد وقت بزاره یه دیقه صحبت کنه میشه‌‌..هیچی منم بهش گفتن ک ممنون میشم دیگ هیچ وقت پیام ندی،تنهایی رو ترجیح میدم به اینکه درست رفتار کردن رو به پسر یاد بدم،بعد تازه میگ رفتار درست چیه؟😐چی بگم بش و بلاک کنم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

خیلی پیگیر شد و احترام نذاشت بلاک کن.

even ιғ ι'м noт wιтн yoυ ι тнιnĸ oғ yoυ..             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم...!   احسان من                        🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم هنوز که بهش حسی پیدا نکردی کلکشو بکن و بلاکش کن اگه واقعا دوستت داشت ب قول خودت بهت پیام مید ...

واقعا نمیفهمم احمقه یا خودشو میزنع به خریت

اول گفتم حرمت نگه میدارم بلاکت نمیکنم ولی ول کن نیس

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
شاید میخاد وابستت کنه ولت کنه

بیخود کرده 😂مگ مریضه

بیشتر ببینید
ما دخترا بعضی هامون همین غلطا میکنیم😂

ن من حتی دلم نمیاد توهین کنم بهشون میترسم سرم بیاد😂

بیشتر ببینید