2777
2789

اگه بخاید بقیه رو راهنمایی کنید دلیل موفقیتتون تو ازدواج چی بوده

و اونایی که راضی نیستند دلیل شکستتون رو اگه بگید ممنون میشم.. من خودم خدایی تحقیق نکردیم 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

من

صداقتش

همونی که خواست شدم

همونی که خواستم شد

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خداروشکر‌تا این لحظه راضییم 

برا تلاش و شوق شوهرم از زندگی بامن 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

من راضیم چون همسرم انتخاب خودم بود و خداروشکر اخلاق خودشو خانوادش عالیهمن هرچی داد بزنم اون داد نمیر ...

چقد منی😂

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

حرف من رو گوش می کنه و چیزی میگم انجام میده

معلومه واقعا دوستتوت داره. امیدوارم که همیشه خوشبخت باشید ..

چند ساله ازدواج کزدید؟؟

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

فکر کن خودش انقدر مظلومه زن سلیطه گرفته😂قربونش برم همیشه تو بحثا میگه آروم شدی بیا بغلم

منم خیلی سلیطه بازی درمیارم بچم اصن هیچی نمیگه تهشم میگه تموم شد؟حالا بیا بغلم از دلت دربیارم😂کلا شبیهیم

من راضیم چون همسرم انتخاب خودم بود و خداروشکر اخلاق خودشو خانوادش عالیهمن هرچی داد بزنم اون داد نمیر ...

خیلی وقته ازدواج کردید

منم خیلی سلیطه بازی درمیارم بچم اصن هیچی نمیگه تهشم میگه تموم شد؟حالا بیا بغلم از دلت دربیارم😂کلا ش ...

بعد جالبیش و خوبیش اینه که فقط با من اینجوریه با مامانش و آبجیش بحث میکنه دادم میزنه

بعد جالبیش و خوبیش اینه که فقط با من اینجوریه با مامانش و آبجیش بحث میکنه دادم میزنه

خداحفظتون کنه براهم عزیزم🫠🩷خب اونم باس یجا سلیطه بازی دراره دیگه😂

2790
2778
2791
2779
2792