fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 عنوان کیا از ازدواجشون راضی اند ودلیلش چی بوده 214 بازدید | 18 پست اگه بخاید بقیه رو راهنمایی کنید دلیل موفقیتتون تو ازدواج چی بودهو اونایی که راضی نیستند دلیل شکستتون رو اگه بگید ممنون میشم.. من خودم خدایی تحقیق نکردیم اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم 1404/03/11 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 13646 منصداقتشهمونی که خواست شدمهمونی که خواستم شد 🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 14630 اولا انتخاب عاقلانهو بعد هم رفتار بالغانه خودم و همسرم
mina830 عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 2003 من خداروشکرتا این لحظه راضییم برا تلاش و شوق شوهرم از زندگی بامن «زندگی یکجور بلاتکلیفیست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشیهای موقتی که بوی نجات میدهند، امیدوار میکند.»
هامین_هیما عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2768 اولویتم شغل و اخلاق بود.و همین دوتا هم باعث خوشبختیم شد خدایا شکرت
آرررررره عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 3587 خیلی راضی هستمراستش رفاه و وضعیت مالی خوب برام مهم بود چون دلم نمیخواست نداری رو تجربه کنمو شخصیت همسرمهر دوشو خیلی دقت کردم تو خواستگارام، و همسرم هر دوشو داره .
عالیهa_m عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 3053 من راضیم چون همسرم انتخاب خودم بود و خداروشکر اخلاق خودشو خانوادش عالیهمن هرچی داد بزنم اون داد نمیرنه سکوت میکنه که چیز بدی به من نگه🥲❤️
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3636 من راضیم چون همسرم انتخاب خودم بود و خداروشکر اخلاق خودشو خانوادش عالیهمن هرچی داد بزنم اون داد نمیر ... چقد منی😂 شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
عالیهa_m عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 3053 چقد منی😂 فکر کن خودش انقدر مظلومه زن سلیطه گرفته😂قربونش برم همیشه تو بحثا میگه آروم شدی بیا بغلم
fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 حرف من رو گوش می کنه و چیزی میگم انجام میده معلومه واقعا دوستتوت داره. امیدوارم که همیشه خوشبخت باشید ..چند ساله ازدواج کزدید؟؟ اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3636 فکر کن خودش انقدر مظلومه زن سلیطه گرفته😂قربونش برم همیشه تو بحثا میگه آروم شدی بیا بغلم منم خیلی سلیطه بازی درمیارم بچم اصن هیچی نمیگه تهشم میگه تموم شد؟حالا بیا بغلم از دلت دربیارم😂کلا شبیهیم شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 من راضیم چون همسرم انتخاب خودم بود و خداروشکر اخلاق خودشو خانوادش عالیهمن هرچی داد بزنم اون داد نمیر ... خیلی وقته ازدواج کردید اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
عالیهa_m عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 3053 منم خیلی سلیطه بازی درمیارم بچم اصن هیچی نمیگه تهشم میگه تموم شد؟حالا بیا بغلم از دلت دربیارم😂کلا ش ... بعد جالبیش و خوبیش اینه که فقط با من اینجوریه با مامانش و آبجیش بحث میکنه دادم میزنه
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 3636 بعد جالبیش و خوبیش اینه که فقط با من اینجوریه با مامانش و آبجیش بحث میکنه دادم میزنه خداحفظتون کنه براهم عزیزم🫠🩷خب اونم باس یجا سلیطه بازی دراره دیگه😂 شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.