2777
2789
عنوان

چجور صگ نباشم

82 بازدید | 8 پست

چجور انتقاد نکنم از همه چی 

دلمو صاف بکنم 

بی قید و بند مهربونم باشم سریع عصبی نشم 

تشر نزنم خواهر کوچکم و دعوا نکنم همش 

چجوری؟

دارم از خودم زده میشم

۱۸سالمه

حس بدی به خودم دارم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بخشی از قضیه مربوط ب سنته و شرایطی ک توش بزرگ شدی و اینا

بخش دیگه ش نیاز ب تمرین داره 

سعی کن وقتی عصبانی میشی بلافاصله جواب ندی، محیط رو عوض کن، یه کم آب بخور، شرایطی ک طرف مقابل داشته تا اون رفتاری ک شمارو عصبانی کرده رو در نظر بگیر

در نهایت نگاه کن راه حل مناسب چیه با عصبانیت شما طرف مقابلم با خشم جواب میده یه جورایی راه حل نیست انگار

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم(یه دوره ی طولانی خودمو گم کرده بودم باید از اونایی که دعا کردن برام متشکر باشم الان خیلی بهترم😊 خدایا شکرت...)

بزرگ تر بشی درست میشی

چطور چ ربطی داره ؟

منم ۱۸ سالمه بعصی وقتا وحشتناک عصبی میشم و داد بیداد میکنم 

ممکنه برای سنم باشه ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗