2777
2789
عنوان

بدترین خاطرات باد شکم😂🌚

972 بازدید | 18 پست

آقا بیایید بگید بخندیم😂😂

ما قبلا کلاس زبان میرفتیم. بعد ی دختره تپلم بود. دختر پسر باهم بودیم ی بحثی پیش اومد ما همه مون خیلی خندیدیم. یهو این دختره با صدای بلند گوزید. دست خودش نبود😂😂😂 اقا کلاس رفت رو هوا. بیچاره گریه کرد.

یکی دیگم دوستم براش خاستگار اومده بود میرن تو اتاق باهم حرف بزنن دوستم خیلی استرس داشته. وقتی پامیشن بیان بیرون دوستم زودتر پا میشه یهو باد معدش ول شده😂😂دوستم گف انقد خجالت کشیدم میخاسم گریه کنم😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوییت گرفته بودیم ، رفته بودیم مسافرت

همونم به زور گیرمون اومده بود و کلا ۳ تا اتاق داشت

و اتاق دخترا مشترک بود

داشتیم با اونیکی دخترخالم حرف میزدیم ، دخترداییم خواب بود ، یهو چنان صدایی داد چند لحظه شوکه بودیم 😐 بعدش به سختی تحمل کردیم و نخندیدم که خجالت نکشه🤦‍♀️

یبارم زن عموم تو جمع یه صدای بد داد.. داشتم از شدت فشار خنده سکته میکردم..جالب اینه بعد از اینکه صدا داد پسرشو نگاه کرد که بگه کار اون بوده ، در حالی که اقایون که یکم اونور تر نشسته بودن ، شنیدن و سکوت کردن..ناگفته نماند حدود ۱ سال و نیم از ما دوری میکرد☹

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

سوییت گرفته بودیم ، رفته بودیم مسافرتهمونم به زور گیرمون اومده بود و کلا ۳ تا اتاق داشتو اتاق دخترا ...

تو خواب خیلی از این اتفاقا میوفته🤣🤣🤣🤣.

وایی کسایی ک این کارو میکنن نمیدونم چرا بعدش خودشونو انقد مظلوم میگیرن و رو خودشون نمیزارن😂😂

من  جلو خواهر شوهرم...اونم نه یه بار،دو بار...

گوزووو هم خودتونید

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
تو خواب خیلی از این اتفاقا میوفته🤣🤣🤣🤣.وایی کسایی ک این کارو میکنن نمیدونم چرا بعدش خودشونو انقد ...

خب اخه زیادم مسعله مهمی میست ، فقط طنزه

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

سوییت گرفته بودیم ، رفته بودیم مسافرتهمونم به زور گیرمون اومده بود و کلا ۳ تا اتاق داشتو اتاق دخترا ...

😂😂😂 دورهٔ پذیرش و گذارش خیلی طول کشیده

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

تو خواب خیلی از این اتفاقا میوفته🤣🤣🤣🤣.وایی کسایی ک این کارو میکنن نمیدونم چرا بعدش خودشونو انقد ...

دوستت اون کلاس رو اومد تا اخر

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره