2777
2789
عنوان

شب اول قبر همسرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 42664 بازدید | 405 پست

متأسفم و تسلیت 🥀

خدا صبرتون بده و روح ایشونم در آرامش و جزو مغفرت

شدگان باشه 

فاتحه خوندم 

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه

روحش قرین اولیا و اوصیاء خدا باشه

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

خدای من😭😭😭😭

عزیزم😭😢😥

واقعا متاسفم‌😭

خدا بیامرزتش الهی فدات شم😭😢😥😥😥

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

جوون ما دووم نیورد تا صبح بدن شو اهدا کردن فردا دفنش میکنن 😭😭😭😭  استاتر خدا بهتون صبر بده هم سفره ائمه بشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خدارحمتش کنه راستش هیچ کلمه ای پیدانمیشه که دردتو تسکین بده خودم پارسال همین روزا رو میگذروندم هیچوق ادم سابق نمیشی ولی از یه جایی به بعد به این درد عادت میکنی باید خیلی محکم باشی خیلی صبورباشی باید طاقت خیلی ازحرف و حدیثارو داشته باشی خدا بهت صبر بده و امیدوارم بتونی این روزا رو سپری منی!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

خدا رحمت کنه همسرتونو ان شاءالله خدا بهتون صبر بده

ان شاءالله تو اون دنیا جایه خوبی باشن 🖤🖤

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋

وای اسی خدا صبرت بده😭وای چقدر سخته خدارحمتش کنه.

من تاپیک هاتون بودم...چقدر ناراحت شدم..

قربون خدا برم که ازحکمتش هیچی سردرنمیاریم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.