2777
2789
عنوان

شب اول قبر همسرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 42664 بازدید | 405 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست راست شوهرت روی سر شوهرم

متاسفم برات بخاطر این دعات

خیلی خسته ای جدا شو

دوست داری در اینده عروست یا دومادت ابن دعا رو در حق بچه ت کنه؟

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

جایگاه همسرتون توی بهشت باشه ان شاالله

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

جوون ما دووم نیورد تا صبح بدن شو اهدا کردن فردا دفنش میکنن 😭😭😭😭 استاتر خدا بهتون صبر بده هم سفر ...

وای چندسالش بوده؟تصادف کرده بود؟خدا به فریاد دل پدرومادرش برسه. اه اعصابم داغون شد.

خدا رحمتش کنه. میشه فردا دفنش کردین اسمشو اسم پدرش بگین نماز شب اول قبر بخونم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خدا بیامرزه...یاد تاپیک خوابتون افتادم تنم لرزید

اره ک گفتن مرده هاشون اومدن خواستگاری،منم چند روز قبل فوت پسر خالم ک فرشته بودو واسمون عزیزترین بود خواب دیدم زن عموی مامانم ک تازه فوت شده بود لباس مشکی تنش بود و سراغ پسرخالمو میگرفت😢😢

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

خدارحمتش کنه راستش هیچ کلمه ای پیدانمیشه که دردتو تسکین بده خودم پارسال همین روزا رو میگذروندم هیچوق ...

دیروز شوهرم بناحق دعوام کرد .خیلی ناراحت شدم .گفتم کاش بمیره ولی حتی تو دلمم راضی به مرگش نبودم بااینکه اون هربارمیگه بهم این حرفو

متاسفم برات بخاطر این دعاتخیلی خسته ای جدا شودوست داری در اینده عروست یا دومادت ابن دعا رو در حق بچه ...

برا قضاوتی ک کردی تو هم تقاص پس بدی ایشالا

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

دیروز شوهرم بناحق دعوام کرد .خیلی ناراحت شدم .گفتم کاش بمیره ولی حتی تو دلمم راضی به مرگش نبودم باای ...

نمیدونم چی بگم ولی هیچوق ارزوی مرگ همسر رو نکنید چون بی کس میشین بی همه چیز میشین!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

اره ک گفتن مرده هاشون اومدن خواستگاری،منم چند روز قبل فوت پسر خالم ک فرشته بودو واسمون عزیزترین بود ...

دایی مامانم دو ماهی میشه فوت کرده. قبل اینکه چهلمش در بیاد مامانم خوابشونو دیده بود ک یجا وایساده بودن میگفتن منتظر خواهرمم. چهلم دایی مامانم در نیومده بود خاله مامانم فوت کرد یعنی خواهرش