انشا الله.خدا کنه شوهر من زودتر بهم محتاج بشه انشا الله
میشه گلم. بخدا من انقد دیدم مورد اینطوری
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
استعدادم خوبه و تلاش هم کنارش میکردم چه فایده اگر به حای رشته ریاضی تجربی رفته بودم خیلییی بهتر بود حیف زمان برنمیگرده کاهی اوقات میگم کاش استعداد نداشتم کمتر حرص میخوردم
من دانشگاه دولتی رشته فنی مهندسی خوندم اونم یه رشته سخت ؛سختترین شاخه فنی مهندسی با یه مشت استاد سختگیر که از یه دانشجو کارشناسی توقع داشتن مثل یه دانشحو ارشد کار کنه اخرش چی هیچی تازه ارشدم دولتی قبول شدم دیگه نرفتم درصورتیکه که همون موقع با همون رتبه و تراز راحت پزشکی و داروسازی قبول بودم من کار تو بیمارستان دوس ندارم ولی میتونستم راحت دارو و فیزیو بخونم و الان خیلییی پشیمونم اگه عقل الانم داشتم حتما تجربی میرفتم