2777
2789
انشا الله.خدا کنه شوهر من زودتر بهم محتاج بشه انشا الله

میشه گلم. بخدا من انقد دیدم مورد اینطوری 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💖🙏🌸ان شاالله آرامش وارد زندگیت بشه

انشالله برای توام همینطور گلم 🫂🫂🫂🫂🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خدا از دهنت بشنوه

ابجی با خدا حرف بزن همیشه فقط خدا انرژی بفرست بهش 

بله ولی یسریا واقعا باهوش نیستن 🙂 میگن باهوشن اکثرا هم ادعا دارند همه چی تمومن

کلا تو هر گروهی همه جور آدمی هست و هیچ چیز وحی منزل نیست 

نه همه ی باهوشا از هوششون بی خبرن و نه همه کم هوشا ادعای هوششون میشه

بهش هیچ علاقه ای ندارین؟

من دانشگاه دولتی رشته فنی مهندسی خوندم اونم یه رشته سخت  ؛سختترین شاخه فنی مهندسی با یه مشت استاد سختگیر که از یه دانشجو کارشناسی توقع داشتن مثل یه دانشحو ارشد کار کنه  اخرش چی هیچی تازه ارشدم دولتی قبول شدم دیگه نرفتم درصورتیکه که همون موقع با همون رتبه و تراز راحت پزشکی و داروسازی قبول بودم من کار تو بیمارستان دوس ندارم ولی میتونستم راحت دارو و فیزیو بخونم و الان خیلییی پشیمونم اگه عقل الانم داشتم حتما تجربی میرفتم