2777
2789
اوناییکه فکر می‌کنند باهوشن در واقع نیستن

این اصلا منطقی و درست نیست 

چون اینکه آدم از میزان هوش خودش آگاهی داشته باشه بخشی از خود شناسیه 

خصوصا که الان کلی تست هوش و اینجور چیزا واسه سنجش  هوش هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو هم میخوری؟

نه گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چرا آخه؟ بقیه انقدر با اعتماد به نفس میگن باهوشم اتفاقا اونایی که فکر نمیکنن باهوشن خوب

نه من واقعا خنگم شواهد هم ثابت میکنه

اولین بار ۷سالم بود بابام گفت تا همین یکسال پیش مقاومت میکردم ولی واقعا راست گفته بود☹️

👊
خدا با مرداست.چون خودشم مرد است

چی بگم گلم زمین گرده ولی اینو میدونم همیشه این مردا اینطوری نمیمونن یه روزی محتاج ما میشن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

آخه زن های ایرانی فقط اونجایی حاضرن که به خودت میگی باهوش و خوشگل همه نیان میگن نه هر کی میگه باهوشه ...

من طرف حرفم فقط با زن ها نبود...

چه جالب همه چیز رو ربط دادی به هم .

هر انسانی فارغ از جنسیتش مخاطب حرف من بود .

به هرحال تعریف هوش و اعتماد به نفس و این چیزا از نظر تو یه چیزه از نظر من چیز دیگه ایه که با توهم باهوش بودن همراه نیست .

اگه بخوام بهت توضیح بدم‌ حقیقتش اینجا گنجایششو نداره .

خوشحال شدم از هم صحبت شدن باهات

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

این اصلا منطقی و درست نیست چون اینکه آدم از میزان هوش خودش آگاهی داشته باشه بخشی از خود شناسیه خصوصا ...

بله ولی یسریا واقعا باهوش نیستن 🙂 میگن باهوشن اکثرا هم ادعا دارند همه چی تمومن 

خودشناسی DNA plus
ببیین عزیزم اصلا ربطی به هوش نداره فشار زندگی مشگلات و آب هوا آلوده ای که داریم استفاده می‌کنیم بی ت ...

خواهر میگم که همش بخاطر پسرمه مریض شد روحی روانی به هم ریختم اصلا  فک‌کنم از اون باشه

اره عزیزم میفهممت سعی کن خودتو آروم کنی من خودمم مثل خودتم

چشم عشقم پذیرفتما همه چی حله یعنی دیگه ناراحتی خاصی ندارم فقط مخم یاری نمیده 

انشالله مشکلاتت تموم شه گلم