2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هستم من انگار اصلا مغز ندارم

درحد من نیستی ها بخدا من اسم پسرمم یادم میره گاهی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اوناییکه فکر می‌کنند باهوشن در واقع نیستن

من خودم فکر نمیکنم ولی تقریبا از همه اطرافیانم می شنوم 

خب هوش انواع مختلفی داره یه مدل نیست که هر کسی ممکنه چند مدل رو داشته باشه یا بعضی ها رو نداشته باشه 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

من خودم فکر نمیکنم ولی تقریبا از همه اطرافیانم می شنوم خب هوش انواع مختلفی داره یه مدل نیست که هر کس ...

اره قبول دارم حرفتو ولی یسریا ادعا دارند چون دیدم ازین افراد متوجه میشی هوش پایینی دارند 

خودشناسی DNA plus
منم بخاطر مشکلاته .بخاطر اعصابه غز دست شوعرامون یا چی نمیدونم .آلزایمر به تمام معنا

اخ خواهر گفتی منم همش فشار روحی روانیه🫂چقد ما گناه داریم تو این دنیا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مدرک: تو مدرسه تیزهوشانم😎😶🫣😂🙄

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

اره قبول دارم حرفتو ولی یسریا ادعا دارند چون دیدم ازین افراد متوجه میشی هوش پایینی دارند

آره درست میگی

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

2790
2778
2791
2779
2792