2777
2789
عنوان

امروز یه کادوی خیلی عجیب گرفتم

127 بازدید | 14 پست

دستگاه آسیاب قهوه!

الان که قهوه ها دیگه همشون آسیاب شدن

خودمم معمولا قهوه فوری میخورم

الان نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت آخه از طرف یکی از نزدیکانم بود که بعد چند ماه از خارج از ایران برگشته،نمیدونم واقعا

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میشه شما بگین فرقشو

قهوه ی از قبل آسیاب شده طعم و عطرش رفته تا حدودی 

ولی اینکه خودت آسیاب کنی طعمش و‌ بوش واقعا فرق داره خب 

من شوهرم تو مغازش قهوه ساز داره یه آسیاب هم گرفته گذاشته اونجا هرروز خودشون آسیاب میکنن 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

ببین بستگی داره چه ادمی باشی اگه قهوه خور باشی خیلی به دردت میخوره

تو وقتی قهوه اسیاب شده میخری بعد یه مدت دیگه بو و طعم و رنگ اولیه رو نداره با هوا اکسید میشه و دیگه اخراش بی کیفیته 

ولی وقتی مستقیم اسیاب کنی درست کنی خیلی تازه هست و تازگیش حس میشه بو و عطرشم که عالیه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

قهوه ی از قبل آسیاب شده طعم و عطرش رفته تا حدودی ولی اینکه خودت آسیاب کنی طعمش و‌ بوش واقعا فرق داره ...

درسته ممنونم از راهنمایی خوبتون ولی گفتم خدمتتون من بیشتر قهوه فوری میخورم چون از قهوه بیشتر به کافئینش نیاز دارم برای بیداری ولی اگه خواستم یه روز از عطر طعم خوبشم بهره ببرم شاید استفاده کردم ازش 

ببین بستگی داره چه ادمی باشی اگه قهوه خور باشی خیلی به دردت میخورهتو وقتی قهوه اسیاب شده میخری بعد ی ...

ممنون از راهنماییتون خیلی جامع بود متوجه شدم

ممنون از راهنماییتون خیلی جامع بود متوجه شدم

خواهش میکنم عزیزم

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید