تقریبا دوسال آزمایشات مربوط به لوپوس برام مثبت شده.توشهرمون متخصص براش نیست.داروهاشم که خودش درد وبیماریه.دارم ازطب سنتی کمک میگیرم.البته با سن پایین بیماریهای زیادی دارم.باید برم دوباره آزمایش میترسم.ازبیماری نه ها.ازاین که طب سنتی هم جواب نده میترسم.یه جوری آخرین روزنه ی امیدمه.اگه بدترشده باشم چیکارکنمممم؟؟؟؟؟؟؟؟
من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
من شنیدم با ورزش رژیم خاص میشه کنترل کرد و داروهای کمتری استفاده کرد انشالله خدا بهتون کمک کنه تا میتونی استرس بزار کنار که برا اینجور بیماریها خیلی ضرر داره برا سلامتیتون صلوات فرستادم
عزیزم خدابزرگه اول به خداتوکل کن برای هرکاری بعدباامیدبه خداوپرانرژی بروتونت سرچ کن خیلی جواباداره وخیلی راه ها فیلم شبکه سه سیماقضیه یبیماری روپوس ومیده که خانمه بارداره اونم نگاکن وشبکه ی سلامتم خیلی درموردروپوس صحبت کردن الانونمونمیدونم ولی بازنگاکن که اطلاعاتت بره بالاایشا..که خوب میشی
من تا الان درمانی دریافت نکردم.توشهرخودمون دکترخون گفت نمیتونه برام کاری بکنه وبایدبرم تهران یا مشهد.متخصص روماتولوژی باید ببینتم.اما داروش کورتون.ازعوارض کورتون فشارخون دیابت اضافه وزن به این بیمارا اصطلاحا میگنmoon face
من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم