2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با منه یا شوهرم

539 بازدید | 46 پست

من فردا و پس فردا مهمون دارم .

مادرم امروز اصرار کرد که ناهار با شوهرم بریم پیششون و من گفتم نمیتونم باید خونه رو تمیز کنم و اماده شم واسه فردا که مهمون دارم .

شوهرم کارش ازاده و هر روز تا ساعت یک ظهر میخوابه .خودمم از این زیاد خوابیدنش کلافه م ولی کاری به کارش ندارم .

مامان بابام گفتن خب ما میایم بهت کمک میکنیم خونتو تمیز کنی ما دلمون گرفته ناهار بیا اینجا .

گفتم مامان خب غروب میام دیگه بذار خودم خونه رو تمیز کنم بعد ݝروب میام الان نیاید .

ولی اصرار کردن و به زور اومدن خونه م.

مامان بابام ساعت ۱۱ اومدن کمکم کنن .

شوهرم بیدار شد و عصبی شد که چرا اومدین کمک کنین ، چرا جارو برقی رو روشن کردید .

نمیخوام اصلا به زنم کمک کنید 

بعد گفت جای من تو این خونه نیست واسه خودتون میاید میرید  در رو کوبید و رفت.

بعد زنگ زد گفت حق نداری بری خونشون .

و به حرفش گوش ندادم رفتم پیش مامان بابام .

الان با من قهره 

من به تو چی بگم به شوهرت چنین جسارتی دادی دز حضور پدر مادرت باهاشون این شکلی حرف بزنه

واقعا چی بگم

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به تو چی بگم به شوهرت چنین جسارتی دادی دز حضور پدر مادرت باهاشون این شکلی حرف بزنهواقعا چی بگم

پدر مادرم بهش جسارت دادن نه من 

هر چی به پدر مادرم گفتم هواشو نداشته باشید بهش پول ندید اگه میخواید پول بدید به خودم بدید خودم سرمایه گزاری کنم ولی نه داماد مثه پسر ماست .

کلا اختیار زندگی باید دست داماد و پسر باشه .

تحویل بگیرن داماد پرویی که خودشون ساختن رو