2777
2789
عنوان

من خیلی خودمو جلو پسره کوچیک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 43 پست
میدونستی منم میخواستم کات کنم با دوست پسرم؟سریک چیزی که اگر بهت بگم شاید بگی دیوانه م پس نگو فقط دخت ...

میشه یه چیزی بگی منم آروم شم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

میدونستی منم میخواستم کات کنم با دوست پسرم؟سریک چیزی که اگر بهت بگم شاید بگی دیوانه م پس نگو فقط دخت ...

خب مگه تو خودت دختر نیستی

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جریان من خیلی فرق داره. من بخاطرم همه کار کرد. بی نهایت عاشقم بود به زور خانوادم جدامون کردن. اون ال ...

عزیزم ایشالله که همه چی درست بشه به هم برسید دیگه استثنا هم وجود داره دیگه .

چرا خانواده ها نمیزارن .اگه کیس خوبی باشه که میشه حلش کرد

عزیزم ایشالله که همه چی درست بشه به هم برسید دیگه استثنا هم وجود داره دیگه .چرا خانواده ها نمیزارن . ...

بهونه های مسخره آوردن اونم بعد دو سال صبرش تموم شد البته خودمم حماقت کردم ازش توقع بیجا داشتم. الان یه هفته ست خاموشه. به نظرت برمیگرده؟ مطمئنم بی نهایت دوسم داره سنمون هم بالای 30 ساله بچه نیستیم 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

عزیزم ایشالله که همه چی درست بشه به هم برسید دیگه استثنا هم وجود داره دیگه .چرا خانواده ها نمیزارن . ...

بهونه های مسخره آوردن اونم بعد دو سال صبرش تموم شد البته خودمم حماقت کردم ازش توقع بیجا داشتم. الان یه هفته ست خاموشه. به نظرت برمیگرده؟ مطمئنم بی نهایت دوسم داره سنمون هم بالای 30 ساله بچه نیستیم 

اگر بگم عصبانی نمیشی؟

نه

بهونه های مسخره آوردن اونم بعد دو سال صبرش تموم شد البته خودمم حماقت کردم ازش توقع بیجا داشتم. الان ...

وقتی اون از تو بیشتر ناراحته آره حتما بر میگرده .گاهی اوقات دوست داشتن بیش از حد باعث میشه ما از لحاظ همسر آینده یا پدر آینده اونو نسنجیم .در حالت عامیانه میگن عشق چشمش رو کور کرده .بشین فکر کن ببین آیا به جز احساساتتون و دوست داشتن اون چیز با ارزشی هم داره .یعنی اگه این دوست داشتن بینتون نباشه میتونید بازم با هم باشید .مثلا خسیس نباشه .لجباز نباشه.دست به زن نداشته باشه وفادار باشه 

منم همچین چیزی رو تجربه کردم بعد از چند سال فهمیدم اصلا معیارهای اساسی برای یک ازدواج رو نداشت

بهونه های مسخره آوردن اونم بعد دو سال صبرش تموم شد البته خودمم حماقت کردم ازش توقع بیجا داشتم. الان ...

این ذکر رو بگو 

سلام البنین دخیلا درمانده و ذلیلم تاندهی حاجتم دست ازتو برندارم 

به امام موسی کاظم هم توسل کن

اگر حاجت گرفتی واسه یک مریض هم دعاکن باشه

این ذکر رو بگو سلام البنین دخیلا درمانده و ذلیلم تاندهی حاجتم دست ازتو برندارم به امام موسی کاظم هم ...

دستت درد نکنه عزیزم. چشم براش حمد میخونم

وقتی اون از تو بیشتر ناراحته آره حتما بر میگرده .گاهی اوقات دوست داشتن بیش از حد باعث میشه ما از لحا ...

تمام معیار ها رو داره. هر چی از خوبیش بگم کم گفتم. خودم خیلی سر این چیزا سخت گیرم