2777
2789

خیلی خلاصه بگم من با یه پسری یه تایم زیادی در ارتباط بودم خیلی هم باهم صمیمی بودیم بعد اون یهو کشید کنار منم خیلی اذیت شدم وقتی رفت کلی دعوا و حرف و داستان داشتیم یسره تا اینکه کلا قطع ارتباط کردیم من بازم نتونستم کنار بیام بعد یه ماه رفتم بهش پیام دادم یه عالمه چیزی براش نوشتم فک‌کنم ۲۰ تا پیام بلند بالا بهش دادم(میدونم خودمو خیلی کوچیک کردم)ولی خیلی حالم بد بود بعدم بلاکش کردم درجا سین زد اما خب هرچی منتظر بودم یه جوری ارتباط بگیره یا تو اینستا پیام بده اصلا هیچی فقط سین کرد رف حتی فکنم پیامم نخوند یه هفته گذشته آنبلاکش کنم یا نه؟ خیلی دوسش دارم :)

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انبلاک کن ولی چیزی نگو. تو که یه ماه تحمل کردی سختیش گذروندی کاش دیگه بر نگردی بهش

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

همه مادخترا بخاطر یه پسر یه خریتایی کردیم البته دورازجونن اون تایم حالت جنون داشتیم چاره ای نیست دیگ ...

اخه قبل بلاک بهش گفتم بلاک میکنم ک دیگه باهات حرف نزنم بعدم گفتم لطفا پیام نده چون نمیخام دوباره همه اتفاقا برام تکرار شه بعد بلاک کردم ولی منتظر بودم پیام بده

بنظرت بخاطر این حرفم پیام نداده یا واقعا دلش نخواسته؟

اخه قبل بلاک بهش گفتم بلاک میکنم ک دیگه باهات حرف نزنم بعدم گفتم لطفا پیام نده چون نمیخام دوباره همه ...

پس انبلاک نکن. ولش کن کلی راه بوده ارتباط بگیره وقتی نگرفته یعنی نمیخواد

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

نه بنظرم ولش کن سخته ولی ذهنتو درگیر چیزی کن ک سرگرم شی بنظرم این ادم یکی دیگه رو پیداکرده و شخص مناسبی نیس شما هم هرزمان تو احساست تسلط پیدا کردی وارد همچین رابطه هایی بشو

نه بنظرم ولش کن سخته ولی ذهنتو درگیر چیزی کن ک سرگرم شی بنظرم این ادم یکی دیگه رو پیداکرده و شخص منا ...

دقیقا خاکتوسرم هیچ تسلطی رو احساسم ندارم گند زدم به کل زندگیم سر یه آدم بدرد نخور

اصلا نمیتونم درکتون کنم الان اون با یکی دیگه رل زده تو هنوز تو کف قبیله موندی هیچ وقت به رابطه خراب شده برنگرد هیچ وقت حتی اگه اون بخواد .

راه حل فراموشیش رفتن تو رابطه جدیده .انقد خوبه سریع فراموشش می‌کنی بعد از اون که فراموشش کردی دیگه بی خیال شو به هدفهای زندگیت برس چون هیچی مهم تر از این نیست 

همش منتظرم برگرده

خودم یه هفته ست کات کردم دو روزه تب دارم چی بگم بهت😭😭

اصلا نمیتونم درکتون کنم الان اون با یکی دیگه رل زده تو هنوز تو کف قبیله موندی هیچ وقت به رابطه خراب ...

مگه کشکه داداش