2777
2789
عنوان

من خیلی خودمو جلو پسره کوچیک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 43 پست
اخه قبل بلاک بهش گفتم بلاک میکنم ک دیگه باهات حرف نزنم بعدم گفتم لطفا پیام نده چون نمیخام دوباره همه ...

معلومه پسرارو اصلا نمیشناسی اونا اگه بخوان هر کاری هم کنی نمیتونی جلوش رو بگیری اگه نخوان هم یه دنیا بریزن سرش یا گریه زاری کنی جلوش دیگه نمی خوانت 

خلاصه که خواهر اصلا رودروایسی ندارن 

اصلا نمیتونم درکتون کنم الان اون با یکی دیگه رل زده تو هنوز تو کف قبیله موندی هیچ وقت به رابطه خراب ...

عاشق نشدی که اینقد راحت از فراموشی حرف میزنی. من یه هفته ست ازش بی خبرم دارم تو تب میسوزم دلم براش یه ذره شده. اگه دست خودم بود که خودمو هلاک نمیکردم😭 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه ازچیه این پسره خوشت اومده؟قیافه؟ اخلاق مزخرفش؟یا چی؟

نمیدونم 

آخه قیافه هم نداشت ولی نمیدونم چرا اندازه چی دوسش دارم

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
دقیقا خاکتوسرم هیچ تسلطی رو احساسم ندارم گند زدم به کل زندگیم سر یه آدم بدرد نخور

این طبیعه سنت حتما کمه وخامی صبور باش کتاب بخون نتونستی صوتی دانلود کن ازین فضا بیا بیرون این راه فقط زندگیتو خراب میکنه و سرراهت ممکنه کیس خوب هم پیدا شه و تو با این افکار همه اونارو هم میپرونی اول رو خودت کارکن 

اخه قبل بلاک بهش گفتم بلاک میکنم ک دیگه باهات حرف نزنم بعدم گفتم لطفا پیام نده چون نمیخام دوباره همه ...

پسرا جوری شدن تابگی کات ودورشو ازم میرن سراغ گزینه های بعدی خیلی پیگیری نمیکنن میگن چرا منت بکشم چون گزینه های بهتری هم هست 

عاشق نشدی که اینقد راحت از فراموشی حرف میزنی. من یه هفته ست ازش بی خبرم دارم تو تب میسوزم دلم براش ی ...

خوب دیگه اگه از دل اونا خبر داشتی راحت این کار رو میکردی ما دخترا فکر میکنیم که هنوزم به ما فکر می‌کنن یا در تب ما دارن میسوزن ولی اصلا اینجوری نیست 

این طبیعه سنت حتما کمه وخامی صبور باش کتاب بخون نتونستی صوتی دانلود کن ازین فضا بیا بیرون این راه فق ...

۱۹ سالمه 

اینم اولین پسری بود باهاش در ارتباط بودم🥲

پسرا جوری شدن تابگی کات ودورشو ازم میرن سراغ گزینه های بعدی خیلی پیگیری نمیکنن میگن چرا منت بکشم چون ...

چون براشون سرگرمیه

ولی من جدی دوسش داشتم🥲

خوب دیگه اگه از دل اونا خبر داشتی راحت این کار رو میکردی ما دخترا فکر میکنیم که هنوزم به ما فکر می‌ک ...

جریان من خیلی فرق داره. من بخاطرم همه کار کرد. بی نهایت عاشقم بود به زور خانوادم جدامون کردن. اون الان از من بدتره😭

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏