خیلی خلاصه بگم من با یه پسری یه تایم زیادی در ارتباط بودم خیلی هم باهم صمیمی بودیم بعد اون یهو کشید کنار منم خیلی اذیت شدم وقتی رفت کلی دعوا و حرف و داستان داشتیم یسره تا اینکه کلا قطع ارتباط کردیم من بازم نتونستم کنار بیام بعد یه ماه رفتم بهش پیام دادم یه عالمه چیزی براش نوشتم فککنم ۲۰ تا پیام بلند بالا بهش دادم(میدونم خودمو خیلی کوچیک کردم)ولی خیلی حالم بد بود بعدم بلاکش کردم درجا سین زد اما خب هرچی منتظر بودم یه جوری ارتباط بگیره یا تو اینستا پیام بده اصلا هیچی فقط سین کرد رف حتی فکنم پیامم نخوند یه هفته گذشته آنبلاکش کنم یا نه؟ خیلی دوسش دارم :)
فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
اصلا نمیتونم درکتون کنم الان اون با یکی دیگه رل زده تو هنوز تو کف قبیله موندی هیچ وقت به رابطه خراب ...
عاشق نشدی که اینقد راحت از فراموشی حرف میزنی. من یه هفته ست ازش بی خبرم دارم تو تب میسوزم دلم براش یه ذره شده. اگه دست خودم بود که خودمو هلاک نمیکردم😭
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیقا خاکتوسرم هیچ تسلطی رو احساسم ندارم گند زدم به کل زندگیم سر یه آدم بدرد نخور
این طبیعه سنت حتما کمه وخامی صبور باش کتاب بخون نتونستی صوتی دانلود کن ازین فضا بیا بیرون این راه فقط زندگیتو خراب میکنه و سرراهت ممکنه کیس خوب هم پیدا شه و تو با این افکار همه اونارو هم میپرونی اول رو خودت کارکن
خوب دیگه اگه از دل اونا خبر داشتی راحت این کار رو میکردی ما دخترا فکر میکنیم که هنوزم به ما فکر میک ...
جریان من خیلی فرق داره. من بخاطرم همه کار کرد. بی نهایت عاشقم بود به زور خانوادم جدامون کردن. اون الان از من بدتره😭
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏