2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری راهت میدن؟والله تو مشهد مانتو تازانو نباشه وتمام مو پوشیده نباشه راه نمیدن

راهم میدن ؟؟ مگ خلاف عرف میرم ک مانعم بشن ؟؟ 

من تهرانم مجتمع هایی مثل مفتح و مدنی و محلاتی و خانواده 2 و.... نسبت به ارایش حساسیتی ندارن به شالم گیر نمیدن ففط میگن پشت مو داخل باشه 

محلاتی هم خیلی رو قد مانتو گیر نیست 

شالم میپوشم ولی موهام کامل تو نیست 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

ببین من دیدم تو تهران حتی با کت ودامن بلند رسمی سرمه ای طرف رفته دادگاه میشه واقعا؟

محلاتی منم دیدم ولی مراجعی مثل مفتح و مدنی و تجدیدنظر و صدرواینا قد مانتو رو نگاه میکنن 

بعضیاش کمتر ایراد میگیرن بعضیا بیشتر در کل باید دستت بیا کدوم مجتمع چی بپوشی مثلا قدوسی یه ذره جوراب کوتاه باشه و پا معلوم گیر میدن 

محلاتی منم دیدم ولی مراجعی مثل مفتح و مدنی و تجدیدنظر و صدرواینا قد مانتو رو نگاه میکنن بعضیاش کمتر ...

عزیز یک سوال 

کسی که پروانه وکالتش مال تهرانه همه جا ایران میتونه دفتربزنه یافقط تهران؟!

عزیز یک سوال کسی که پروانه وکالتش مال تهرانه همه جا ایران میتونه دفتربزنه یافقط تهران؟!

همه جای ایران میتونه وکالت کنه ولی حق نداره غیر از محل پروانش جای دیگه ای دفتر بزنه و متمرکز شه 

همه جای ایران میتونه وکالت کنه ولی حق نداره غیر از محل پروانش جای دیگه ای دفتر بزنه و متمرکز شه

پ چرا استادم ک وکیل هم هس میگه کسی ک پروانه ش مال تهرانه میتونه تو هرشهری دفتربزنه ولی برعکسش نمیشه کسی ک پروانه مال مشهده نمیتونه تهران دفتربزنه