2777
2789
عنوان

مدیری که به کارمندش این بگه طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 28 پست
ادم میمونه واقعا چرا این مردا چشم ناپا کن

عزیزم از هر هزارنفرشون ممکنه یک نفرشون بدون هیچ مقدمه ای یکدفعه اینجوری ب نیروش بگه ولی بعضی ازبیرون اونقد ارایش میکنن وشوخی مسخره میکنن که ب طرف اجازه میدن درمورد تیپ وقیافشون نظر بده وتومحیط کاری واقعا شورش درمیارن من خیلی تواجتماع بودم همکار داشتم خیلی کرم میریخت با همکار جنس مخالف شوخی مسخره درحد زدن میکرد اونقد سبک وبی ارزش وبی حد اندازه واسه ی خانوم درست نیست دیگه  بعضی ازاقایون همینجوریشم هول وهیز هستن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون به یکی گفتن هات ایشون شد ج ن د ه؟؟بنظرت یکم زیاده روی نمیکنی درمورد برچسب زدن به ملت؟؟همینجوری ت ...

گفته ممنون بازم برچسبه؟

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

طبیعی نیست 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

کرم از دوستته واقعا براش متاسفم چ دلیلی داره تیپی ک برای شوهرت میزنی رو برای مدیرت بزنی؟

همین کارا رو میکنن ک خیانت زیاد شده نکنید گناهه والا 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

اگر دوستت یه تجدید نظر توی برخوردش با این آدم نداشته باشه باید منتظر اتفاقات بعدی باشه و گلایه هم نداشته باشه چون خودش جلوشو نگرفته

حالا من قصدم تخریب دوستت نیست که ممکنه خودشم مشکل داشته باشه الله اعلم

گفته ممنون بازم برچسبه؟

خب بگه چی؟ پاچه بگیره؟

شکایت کنه؟ برای کسی مهمه؟

اخراج شد تو خرج نون و آبشو میدی؟

همینکه گفته ممنون ینی خودشم معذب شده و نخاسته ادامه بده اگر اونی ک شما گفتی بود خودش عشوه میومد و ادامه میداد

همون مذهبی ک بابتش به بقیه همچین برچسبی میزنی میگه اگر یه گناهیو با چشم دیدی هم جایی نگو چون شاید توبه کرده

بعد تو اومدی بخاطر اینکه یه مرد هیز و هول که جایگاه بالاتری از لحاظ شغلی نسب به یه زن دارن ازش یه تعریف ناجور کرده بهش میگی ج ن ده؟

حالت خوبه اصلا؟

برای چی باید به هم جنس خودت که بهش آزار کلامی رسیده بگی ج ن ده؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب بگه چی؟ پاچه بگیره؟شکایت کنه؟ برای کسی مهمه؟اخراج شد تو خرج نون و آبشو میدی؟همینکه گفته ممنون ینی ...

میتونست اصلا جواب نده و طرف خودش میفهمید نباید میگفت  یا اگ خودش میدونه طرفش انقدر هیزه اونم تا حدی به خودش میرسید ن اینک انقدر به خودش برسه تو چشم ادم هیز ک صبح تا شب اونجا کار میکنه باشه 

همین نادیده گرفتناست ک چه زندگی هایی را خراب نکردن چه زن چا مرد فرق نداره

خب بگه چی؟ پاچه بگیره؟شکایت کنه؟ برای کسی مهمه؟اخراج شد تو خرج نون و آبشو میدی؟همینکه گفته ممنون ینی ...

نه نیش شو تا آخر باز کنه و‌تشکر کنه 

اصلا مفاهیم حیا با ما بیگانه شده وگرنه کسی عفتش براش ارزش داشته باشه میزنه تو دهن چنین مردی 

مگه‌پول چقدر مهمه که یه نره خر بی وجود به دید جنسی با آدم لاس بزنه ؟

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید