2821
2789
عنوان

سقط کنم یا

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 43 پست
هر شخصی حال خودشو میبینه نظر میده اگه کسی رابطش با شوهرش خوبه و عشق و علاقه ای بینشون باشه و واقعن ن ...

واقعا درست میگی...

ای کاش شوهرم میکفت حتما نگهش داریم

منم دگ ب سقط فک نمیکردم

اما اونم سپرده بخودم میگ تو بیشتر زحمتشو میکشی باید توو تصمیم بگیری

بچهام کوچیکن میترسم نتونم زیاد وقت بزارم

عزیزم من پسرم ۵ سالش بود دخترم یک سال و نیمه و بچه سومم دنیا اومد اولش مثل تو میترسیدم ولی خدا خودش یار و یاورم بود کمکی هم نداشتم فقط گاهی مادرم بود....

الان دوست دارم باردار بشم ولی روحیه ام بده...حال خوشی ندارم😔

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا درست میگی...ای کاش شوهرم میکفت حتما نگهش داریممنم دگ ب سقط فک نمیکردماما اونم سپرده بخودم میگ ...

خب آره الان سختیاش برای شماست ولی بعدش به عهده هر دوتونه

امیدوارم تصمیم درستی بگیری 🥰

واقعا درست میگی...ای کاش شوهرم میکفت حتما نگهش داریممنم دگ ب سقط فک نمیکردماما اونم سپرده بخودم میگ ...

الان به این فکر کن که خیلی ها سالهاست در حسرت همین یک دونه بچه ان بعد شما که خدا لطفشو در حقت کامل کرده میخوای پشت پا بزنی...

خدا خودش داده خودشم صبر و تحمل و روحیه خوب بهت میده ان شا الله

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

عزیزم من پسرم ۵ سالش بود دخترم یک سال و نیمه و بچه سومم دنیا اومد اولش مثل تو میترسیدم ولی خدا خودش ...

چقد خوب ک باهاش کنار اومدید واقعا

چرا الان نمیتونید

چقد خوب ک باهاش کنار اومدید واقعاچرا الان نمیتونید

راستش من چند سال ناباروری داشتم بعد۹ سال باردار شدم و بعد اون دیگه خدا لطفشو در حقم کامل کرد و سه تا از فرشته هاشو برام فرستاد. اما دقیقا از روزی که بچه سومم دنیا اومد بچه اولم بیمار شد و متاسفانه تازه چند ماهه فوت شده و من حال روحیم اصلا خوب نیست یکسره اشک میریزم.

یه جوارایی حس میکنم چشم زخم زندگیمو زد.

چون وضع مالیمون خدا را شکر بد نبود و بعد سالها خدا ۳تا بچه قشنگ بهم داد سر زبون همه مردم و فامیل افتادیم و بچه ام یهو بیماری گرفتو علارغم تلاش های ما پر پر شد

از لحاظ روحیم خسته ام از بچه داریچون چند سال درگیر بچه ام س تا هم وقت میخاد هم توجه و هم ایندهولی از ...

نمیدونم واقعا 

هیچوقت نفهمیدم سقط کارما داره یا نه 🙁

ب نظرم از چند تا فقیه و.. بپرس

استارتر میشه برای من دعا کنی...هر چه خیره بر‌ام پیش بیاد🙏🏾

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز