2821
2789
عنوان

سقط کنم یا

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 43 پست
سقط کن

بعضی وقتا می‌مونم آدمایی مثل شما فکر می‌کنن چون مجازیه گناهی گردنشون نیست 

چقدر راحت نظر میدی در مورد گرفتن جون یه بچه 

اومدیم و اسی به حرفت گوش دادم بچه رو سقط کرد می‌دونی تو گناه شریکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچهام کوچیکن میترسم نتونم زیاد وقت بزارم

دلیل نمیشه ۲ تا دارید اینم سومی 

اختلافش با بچه دوم کمه باهم بزرگ میشن اون بزرگه هم مراقبشونه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اصلا سقط نکن. من قبلا سقط داشتم نابود شدم والله.

البته من سقطام خودبه خود بود وگر نه من عاشق بچه ام.

خدا خواسته که اون بچه را بهت هدیه داده. نگو ناخواسته بگو خدا خواسته.

اگر مشکل مالی نداری نگهش دار. وای وقتی شروع به زدن کنه اینقدر دلت براش غنج بره که نگو🥰

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

شما چندسالته؟بچهاتون چین؟واقعا خودتون خاستید

عزیزم من که شما رو نمیشناسم دروغم چیه از بی کسی بچه اولم ترسیدم دومی زود اوردم سومی هم خدا داد بیست هشت سالمه 

من کسیو ندارم برای زایمان بچه هامو بهش بسپارم تااین حدا بی کسم

هر شخصی حال خودشو میبینه نظر میده اگه کسی رابطش با شوهرش خوبه و عشق و علاقه ای بینشون باشه و واقعن نقش زن و شوهر واقعی رو دارن از همه لحاظ و اوضاع مالی اکنون و آینده برای تامین زندگی خوبه که آره بدنیا بیارش عالیم هست ولی اگه موارد زندگی و روابط اونطوری که باید باشه نیست و به اصطلاح ناراضیی که خوب بهتره بچه دیگه ای بدنیا نیاد

راستش من معتقدم ادم  جلوگیری کنه سفت و سخت 

ولی اگر شد دیگه اون بچه خدا خواشته اشت 

و با سقط مخالفم 

باز شما بهتر شرایطتتو میدونی 

ولی اگر از لحاظ مالی داری شرایطشو نه نگو 

بچه خودش روزی داره برکت داره شمام ک خودتون شرایط مالیشو دارین بنظرم سقط نکن 

یکی از اشناهامون سقط کرد بعد چند سال هنوز عذاب وجدان داره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

همسایه ما از  عطاری ی قرصی گرفته بود دونه ایی ۳ تومن اونا رو خورد تو خونه سقط کرد  البته همه عطارها ندارن و باید آشنا باشه ک قرص اصلشو بهت بده  اگه داروخونه آشنا داری میتونی قرصش رو بگیری 

وقتی با س تا بچه سخته...ایکاش هیچوقت ت حال من نباشید

میدونم

یدونه بچه هم سخته

اما تا مدت ها بعد سقطم حالت خپب نیست و ممکنه عذاب وجدان بگیری

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
به نظرم منطقی فکر کن و گناه و مذهب و...رو بیخیال شو اینطوری غیرمنطقی تصمیم میگیری شرایطت رو بسنج و چ ...

از لحاظ روحیم خسته ام از بچه داری

چون چند سال درگیر بچه ام 

س تا هم وقت میخاد هم توجه و هم اینده

ولی از لحاظ دیگ میترسم خدا بزنه ب زندگیم