2777
2789

من میگم ۵تا حق و میخام

حق طلاق 

حق حضانت بچه

حق تحصیل و حق اشتغال

و حق خروج از کشور 

مهریه سنگین برام مهم نیست

مادرم پدرم و بقیه اصلا راضی نیستن 

هنوز هم در این رابطه صحبت نکردم 

🫠به نظرتون من بد میگم؟

من نمیدونم چی باید بگم چی نباید بگم  

مثلا امشب اگر قرار شد  حرف بزنیم من چیارو بگم چیارو نگم 

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول کرده حقارو بت بده؟

ب نظرم مهریت کمه

وقتی طلاق گرفتی خدایی نکرده بچه رو میخای چیکار

من میگم بچرم من بردارم اقا بره زندگیشو کنه.این تفکر منه البته

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
تصمیم داری بری خارج از کشور؟؟اگه نداری که چرتو پرت و فقط کلاسه

شاید چندسال دیگه دلم بخواد مهاجرت تحصیلی کنم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

حق تصنیف اموال هم بگیر

نه دوست ندارم

قبول کرده حقارو بت بده؟ب نظرم مهریت کمهوقتی طلاق گرفتی خدایی نکرده بچه رو میخای چیکارمن میگم بچرم من ...

هنوز نگفتم بهش اصلا نمیدونم چی بگم واقعا 

مهریه بالا بدون حق

یا مهریه پایین +حق

البته 

نه خوب هست ،فقط یک مورد دیگه هم درنظر داشته باشین و ذکر بشه در عقدتامه هرگونه محرمیت داشتن شون با اجازه شما فقط باشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

حق تنصیف مال که مهمترین حقرو نگفتی که

اگر تنصیف نمیگیری حداقل مهرتو پنجاه سکه کن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

قبول کرده حقارو بت بده؟ب نظرم مهریت کمهوقتی طلاق گرفتی خدایی نکرده بچه رو میخای چیکارمن میگم بچرم من ...

بعد حضانت بچه اگر با مادر بشه پدر بازهم موظفه خرج و مخارج بچه رو بده

اره مهریه هم نگرفته میخواد بچه رو با چی بزرگ کنه

همین

کمتر مردی پیدا میشه تمام حقارو بت بده

مهریه کم واقعا جالب نیس برا دختر اونم تو شرایط الان

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○