2777
2789
عنوان

خرید سیزده صفر

103 بازدید | 15 پست

سلام خانوما. می خواستم بگم من ب نیت ی خونه جاکلیدی و ب نیت ماشین جاسوئیچی خریدم. من اصلا انتظارشو نداشتم ولی بابام امسال شهدی ک من هستم ی خونه خرید ک من بتونم استفاده کنم و اونا هم ی شهر دیگه خودشون خونه دارن. خونه به نام من نیس ولی در اصل برای من خریدن ک دیگه مستاجر نباشم.  چندسال قبل ی خونه دیگه تو شهرخودمون خریدن و الان سالهاس خواهرم ک جدا شده اونجا داره زندگی میکنه.  منتظرم ماشین دار بشم بیام تاپیکشو بزنم اینجا😅. شما چی؟ تجربه ای دارین از این سیزده صفر؟ حقیقتا من اعتقاد نداشتم امسال برای اولین بار انجامش دادم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه جا خوندم سیزده صفر روزی بوده که یزید به کسانی که توکربلا و قتل امام حسین شرکت داشتن طلا پاداش داده لطفا خرافات را ترویج نکنید 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

یه جا خوندم سیزده صفر روزی بوده که یزید به کسانی که توکربلا و قتل امام حسین شرکت داشتن طلا پاداش داد ...

جدی؟ گلم منم توی نی نی سایت در موردش شنیدم .قصدم ترویج چیزی نبود.از کجا معلوم منبعی ک شما خوندین موثق باشه؟

من ی جاکلیدی گرفتم پارسال ۲ تا بود که یکیش همون لحظه افتاد تو جوی آب برد یکیشو قایم‌کردم هنوز اتفاقی ...

وای خدا...ببخشید خنده م گرفت یلحظه😅.منم اصلا یادم رفته بود این قضیه رو. بعدش ی چند وقتی مثلا جاکلیدی رو برمی‌داشتم و توی ذهنم ی خونه رو تصور می‌کردم چیدمان و فلان و اینوچیزا....یا جاسوئیچی رو برمیداشتم و ماشین مورد نظرمو تصور می‌کردم ک دارم تو جاده رانندگی میکنم و موزیک موردعلاقه مو گوش میدم. میدونین تصویرسازی ذهنی هم خیلی در رسیدن ب خواسته مهمه.حالا خداروشکر یکیش اکی شد،تا ببینیم بعدیش چی میشه

حتی اگه واقعی نباشه وقتی ایمان داشته باشی اتفاق میوفته

اره دقیقا. منم کلا این قضیه یادم رفته بود. یروز اتفاقی کشومو مرتب میکردم متوجه شون شدم. بعدش یوقتا در موردش تصویرسازی میکردم تو ذهنم

جدی؟ گلم منم توی نی نی سایت در موردش شنیدم .قصدم ترویج چیزی نبود.از کجا معلوم منبعی ک شما خوندین موث ...

منم جایی خوندم از یه صاحب علمی هم پرسیدم گفت بله خرافات و رواج دادن خرافات گناه بزرگی خب خودمون هم یه کم فکر کنیم صفرماه خوبی برای ما شیعیان نیست ماهی که اهل بیت و دختران پیامبر تو اسارت بودن وقتی از امام سجاد پرسیدن کجا به شما خیلی سخت گدشت ۳ مرتبه فرمودن شام شام شام صفر هم ماهی بود که اهل بیت تو شام بودن همون دمشق امروزی

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺