2777
2789
عنوان

خانواده شوهر مزخرف ترین بخش زندگیم

737 بازدید | 74 پست

من نامزدم و الان خونه مادرشوهرم هستم چند روز از اول رفتم خونشون و حالا نمیتونم نرم چون برای ادم حرف درست میکنن،پدرشوهرم خیلی نظر میدع و دخالت میکنه ومثلا چن روز خونه بابام باشم برم اونجا تیکه و کنایشو میندازه ،دیروژ گفتم لباسمو جا گذاشته بودم میگه یعنی اینجا هرچیت موند باید ببرین،بعد ی برادر شوهر فضول دارم که همه مطیعشن و پشت من گفت این خونه باباش زود میره و اینجا دیر میاد،مادرشوهرمم سیاست داره و اصلا ی خنده بیجا نمیکنه و وقتی ببینه مثلا‌ب پسرش چسبیده نیستم باهام خوبه و ببینه باهاش صمیمیم و میرم بیرون همش غصه اش میگیره،اگه ۱۰۰روزم نرم اونجا مادرشوهرم اصلا برام زنگ نمیزنه چون بارها ثابت کرد اصلا دلش نمیخاد بمونیم اونجا و اشتباه من بود و بی سیاستی مادرم که گذاشت اونجا بمونم باید بهم یاد میداد ی تعطیلی برم اونجا،خلاصه بچه ها بهم سیاست یاد بدید و شاید زندگیم نجات پیدا کنه از دخالت های اینا،اونجا هستم خودمو مشغول میکنم و هروقت با همسرم بحثی میشد من میرفتم توی اتاق و نمیومدم بیرون خونشون،دیدم از دست من پیش شوهرم شاکی هستن وبد منو میگن،منم سیاستی بکار بردم که هرچی تو اتاق باشم دیگه هیچی نمیگن،بهانه برای درس جور کردم و تو اتاق میموندم اینام براشون عادی شد ودیگه حرفی نمیزنن و اینجوری باید سیاست داشت نه مثل قبل قهر میکردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه میکنی عزیزم ماهی و هر وقت از اب بگیری تازه است 

تو نامزدی دلیلی نداره بری چن روز اونجا بمونی یا هر روز پاشی بری اونجا تا دعوتتم نکردن لازم نکرده خودت و سبک کنی بری 

از امروز قانون بزار برای زندگیت پنج شنبه شام برو و برکرد خونتون تموم 

ب عیچ کیم احازه دخالت نده از الان موش بدونن وای ب حال چن سال بعدت شوهرت اگه مستقل نشده و هنوز شیر خوره ننشه باید یادش بدی نمیتونه زندگیشو جمع کنه 

عزیزم کلی حرف. پشت ادم درست میکنن و بجای من شوهرمو اذیت میکنن

تو کوتاه نیا 

شوهرتم باید سعی کنه اعتدال و برقرار کنه وگرنه هر چی میشه بعدا تو باید کوتاه بیای ک اونا ناراحت نشن حرف درنیارن 

خرف ملت باد هواست گور پدرشون 

بی سیاستیم بود اژ اول رفتم حالا گیر کردم

الانم واس خودت وقت بذار یعنی چی 

یعنی 

برو آرایشگاهی خیاطی چیزی اگه درس میخونی یا هرچی 

برو ثبت نام کن و کارکن بگو دوس دارم بیام وقت نمیکنم 

خودتو درگیر کارکن وقتی اونجایی بگو زنک بزنن بیا مشتری هست

و..

عزیزم کلی حرف. پشت ادم درست میکنن و بجای من شوهرمو اذیت میکنن

عادت میکنن برو خونه شون یک وعده بگو مادرم گفته یا پدرم شب بیا خونه بعد مدتی عادت میکنن به همین اتاق موندنت هم حرف درست میکنن

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

اشتباه میکنی عزیزم ماهی و هر وقت از اب بگیری تازه است تو نامزدی دلیلی نداره بری چن روز اونجا بمونی ی ...

عزیزم حالا که ۳سال ونیمه میرم ومیام و بخام قطع کنم مشکل ساز میشه و کلی متلک هست و منم‌حوصلع متلک ندارم باهاشون یوقت دعوا میگیرم و خراب میکنم همه چیو

من اشتباهاتی که خودم کردم و پشیمونم در آینده حتما به دخترم یاد میدم ک مثل من نشه

اولیش اینه که جایی بره و بمونه که مشتاق بودنش باشن و زیاد از حد رفت و آمد نداشته باشه، مثلا هفته ای یک بار در حد یه ناهار شام بره و برگرده، حالا ماهی یکی دوبار هم شب بمونه

بیشتر وقتشون رو بیرون دوتایی بگذرونن بهتره

وقتی هم میره نه مثل مهمون غریبه رفتار کنه نه مثل دختر اون خونه، یه کمک در حد معمول بهشون بکنه، تو خونه تکونی و تمیزکاری هاشون نره که بعد ها براش بشه وظیفه

احترام خیلی مهمه، احترام و خوش رویی داشته باشه ولی صمیمت و محبت زیادی غلطه. کاری نکنه که دو روز بعد وظیفه بشه براش

خسته شون کرده ایآخه چرا باید اینقدر تو پاچه مادرشوهرت باشی؟خب اونم زندگی داره و تو مزاحمشیخودت را سب ...

الان اونجا هستم و رفته کار داشته من ناهار خوردم ظرفا شستم و چن تیکه لباس انداخته بود رو زمین تا کردم همین