2777
2789
عنوان

بیایید سیاست زنانه یاد هم بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 41 پست
خب دیگ قلقش اومده دستت روی همون برو جلو

حتی شده موقع هایی که شدید قهر بودیم میرفتم کنارش ل. خ. ت میخوابیدم اما بهش نزدیک نمیشدم میدیدم خودش میاد آشتی  

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای شیطون 🤣🌚

😁😁😁😁😁

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

خودت باشخودتو دوست داشته باشهر مردی هم قلق خاص خودش رو دارهیه نسخه واحد واسه همه جواب نیس مثلا رفتار ...

چطور باید شناخت مردا رو واقعا نمیتونم هنوز بعد ۹ سال زندگی مشترک بشناسم نمی‌دونم چطوریه چطور باید بشناسم اصلا منظور چیه 😐🙁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سیاست زنانه یعنی ظرافت و زنانگی نه این که بعضیا عین مردا همه کارا رو خودشون انجام بدن...مثلا دیدین ا ...

یکی ازاینا عین مرداهمه کارانجام میدن  من هستم  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یکی ازاینا عین مرداهمه کارانجام میدن من هستم

من اصلا کار مردونه نمیکنم. چیز سنگین برنمیدارم. 

من اصلا کار مردونه نمیکنم. چیز سنگین برنمیدارم.

ادما متفاوتن من تقریباشغلی فعالیت انجام میدم مردونه هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چطور باید شناخت مردا رو واقعا نمیتونم هنوز بعد ۹ سال زندگی مشترک بشناسم نمی‌دونم چطوریه چطور باید بش ...

اره خب 

منظورم قلقای خوب و بد هر کسیه

نحوه حرف زدن باهاش

اروم کردنش

حتی بحث کردن باهاش

میتونین ماهی صدام کنین🎀

اره خب منظورم قلقای خوب و بد هر کسیهنحوه حرف زدن باهاشاروم کردنشحتی بحث کردن باهاش

متاسفانه همیشه وقتی عصبی میشه من بدتر از اون عصبی میشم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

متاسفانه همیشه وقتی عصبی میشه من بدتر از اون عصبی میشم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره میدونم اینو چون خودمم گاهی اینم

یه وقتا پاز بدیم بین دعواها و بحثا

تا دو طرف سرد شن و اروم

بعد با محبت و تو ارامش حرف زد جوابه همیشه

میتونین ماهی صدام کنین🎀

اره میدونم اینو چون خودمم گاهی اینمیه وقتا پاز بدیم بین دعواها و بحثاتا دو طرف سرد شن و ارومبعد با م ...

آره دقیقا همینطوره