2777
2789
عنوان

بیایید سیاست زنانه یاد هم بدیم

541 بازدید | 41 پست

چگونه مرد را عاشق خود کنیم. متن های تکراری یاد ندیم. مثلا کتاب زنان زیرک و بانو ارتمیس و دختر گرانبها رو الان همه میدونن چیزای جدید بگیم

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ مردی تا زن ایده آل و محبوبش رو پیدا نکنه عاشقش نمیشه 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

هر دو باید قلق اخلاق همو پیدا کنن و رو راست باشن

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
به خودت اهمیت میدی؟خودتو دوس داری؟

بله صددرصد 

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

ب عنوان کسی ک هرراهی رو امتحان کردم و اون آدم عاشقم نشد میتونم بهت بگم اصلا دنبال عاشق کردن مردا نباش، چون اونا باید عشق برای خودشون ب وجود بیاد، هرمردی یه معیاری داره و تو حتی اگ معیارشو بدونی بازهم نمیتونی بی نقش بری جلو، ولی اگ تو. رابطه ای میتونی با گیر ندادن و شناخت بیشتر پارتنرت و فضا دادن بهش، خودتو با اعتماد ب نفس نشون بدی و اون بیشتر کشیده شه سمتت، همین!