2777
2789

کلی کار میکنه داره زبان میخونه باشگاه میره کتاب های دیگم میخونه درسشم میخونه اینا ب کنار همیشم با دوستاش و پسرا اکیپی میرن کافه یا بیرون کلیم خوش میگذرونه

حالا من باشم اگ با ی پسره دوس باشم کل زندگیمو پای اون میزارم اخرشم واسه خودم پرو میشه 

شمام اینطورین یا کسی میشناسین اینطوری باشه ؟چطوری میتونن انقد تعادل داشته باشن تو همه چیز؟😐

اره بعضیا ایتجورین

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل دوست تو بودم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم مثل توو هستم

ای کاش مثل دوستت بودم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

چطوری اخه چیکار میکردی

درسو سرکلاس گوش میدادم 

بعد چشمی مرور میکردم میفهمیدم

کلاس دفاع شخصی ویالون ارگ  شنا  والیبال و بدمینتون و رقص  میرفتم همش نه ها هرسال دوسه تاشو الان حضور ذهن ندارم دقیقا

همشم تو‌ تفریح بودم با پسرا 

الان ولی الزایمر شدید دارم🤕

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂