کلی کار میکنه داره زبان میخونه باشگاه میره کتاب های دیگم میخونه درسشم میخونه اینا ب کنار همیشم با دوستاش و پسرا اکیپی میرن کافه یا بیرون کلیم خوش میگذرونه
حالا من باشم اگ با ی پسره دوس باشم کل زندگیمو پای اون میزارم اخرشم واسه خودم پرو میشه
شمام اینطورین یا کسی میشناسین اینطوری باشه ؟چطوری میتونن انقد تعادل داشته باشن تو همه چیز؟😐
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
کلاس دفاع شخصی ویالون ارگ شنا والیبال و بدمینتون و رقص میرفتم همش نه ها هرسال دوسه تاشو الان حضور ذهن ندارم دقیقا
همشم تو تفریح بودم با پسرا
الان ولی الزایمر شدید دارم🤕
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂