2777
2789
عنوان

شوهرم گف خواب اونو دیده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 124 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش میگ تو بیحالی ..تو بهم انرژی نمیدی کم حرفی واسه من

خب حالا چرابی انرژی هستی؟؟؟؟؟

بگو بخند شادباش باشوهرت برو تفریح بازی کنین

رابطتون چطوره؟؟

I am a queen because I have a cute mad king
شوهرت فکر کرده شما آفریده شدی که به ایشون حال بدی؟ درسته که به عنوان همسر موظفی که به فکر شادابی فضا ...

اخه میترسم نکنه واقعا تقصیر از منه زندگیمون اینقد بیحال شده

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
نمیدونم شاید بلد نیستم درکل راضی نیس

ببین تو واکنشی نشون نده فقط ازین به بعد تلاش خودتو بکن بیشتر نازشو بکش،،خودتو براش لوس کن،،ولی بهش بگو دیگه اسم اون دخترو پیش تو نیاره،و انقد مقایسه نکنه و همینجوری که هستی دوست داشته باشه،،ولی تو هم روخودت کارکن عزیزم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بنظرم شوهرت خواسته خودشو لوس کنه و جلب توجه کنه.. شمام بیشتر بهش توجه کن و ازش دقیق توضیح بخواه که منظورش از توجهی که مد نظرشه چیه دقیقا.. بهمین سادگی

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

خوشبحالت من بهش توجه کنم و خودمو براش لوس کنم میگه بچه شدی قدرشو بدون توروخدا اون حرفم فراموش کن فقط خاسته شماروحساس کنه بهش توجه کنی

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

شوهرت خیلی طلبکاره.

اون دخترو فقط تودوران دوستی دیده.دختره خرابی که براش دلبری میکرده و ناز میکرده.

شوهرشما باید بفهمه زندگی واقعی و زیر سقف بودن با یه زن خیلی فرق داره با دوساعت دیدن یه دختر.

تو زندگی متاهلی هم مرد و هم زن بعضی وقتا احساس میکنن که باید یکم برا خودشون باشن.افسردگی هم کمی طبیعیه.

شما باید تو این موضوع رو خودت کار کنی و با سیاست رفتار کنی.

وقتی حرف از اون دختر میزنه کنجکاوی نکن ازش سوال نپرس.

به خودت سعی کن خیلی برسی و شاد باشی ولی نه برا همسرت برا خودت.تشون بده که برای خودته.نه برای اون.

همسرت یاد دوران مجردیش افتاده.یا شایدم میخواد تورو بترسونه که کمی بهش بیشتر برسی.راه خوبیو انتخاب نکرده.

زن پسردایبم یعنی موندم تو خلقتش.چه مهمون باشه چه نباشه چه یه نفرچه صدنفر پیشش باشه میچسپه به شوهرش بازوش میگیره گاهی هم سرمیذاره رو پاهاش و٢۴ساعت خدا لیوان به دست یا اب میاره یا معجون یا داره غذای جداگونه برا شوهرش درست میکنه.اصلا یه ذره ارزش برا خودش نذاشته نمیگم کارش بده حوبه اما شورش دراورده.

یجایی هم من ازشوهرم توقع دارم ظرف بشوره یا اب بیاره برام یا مریضم کارام انجام بده اما اون انگار پرستار داره بجا زن وخانم خونش

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی