2777
2789
عنوان

شوهرم گف خواب اونو دیده 😔

1719 بازدید | 124 پست

من قبل ازدواج با همسرم حدود هشت سال قبل از من شوهرم دوسال با یه دختر دوست بوده میگف دوسش داشته اما دختره نامردی کرده بدون اینکه به شوهرم بگه مقدمات ازدواجشو چیده و با شوهرم کات کرده ..شوهرم بعد از اون از هرچی دختره متنفر شده ..تا اینکه بقول خودش به من علاقمند شده ..اینو اول ازدواجمم بهم گف منم گفتم بیخیال دیگ تموم شده ..دیگ اصلا حرفشو نزدیم فقط یه بار ازش پرسیدم چطور دختری بوده گف یه هزارم زیبایی تو رو نداشته ولی سر زبون داشته میگف من یه تار موی تو رو با اون عوض نمیکنم...اما جدیدا چون من افسرده شوم خیلی بهم گیر میده چرا خوشحالم نمیکنی چرا سیاست نداری چرا دلبری نمیکنی هزار تا چیز ..بخدا من سعی میکنم خوشحالش کنم اما انگار راضی نیس همش میگ به فکر باش ..میگ تیپ و ظاهرت عالیه اما بیخیال منی تبلی بیحالی ایده نداری..

دیشبم سر همین باز حرفمون شد ..منم دیشب یکم خودمو واسش لوس کردم..گفتم واست برنامه ها دارم  اونم گف ببینیم تعریف کنیم وصبح بیدار شد کلا دپرس بود ..تا الان ک بهم حرفی زد که از دلم در نمیاد اول کلی مقدمه چید بعد گف ناراحتم گفتم چرا گف خواب خوبی ندیدم گفتم چی بعد کلی اصرار گف خوابو اونو دبده ..گف ناراحتم چرا کسی ک ازش متنفرم به خوابم اومده این نشون میده تو واسه من کم گذاشتی ..منم سعی کردم ریلکس باشم فک کرد ناراحت شدم صد بار توضیح داد بخدا من ازش متنفرم اصلا یادم نمیاد یه روز تو سالم تو ذهنم بیاد ..نمیدونم چرا همچین خوابی دیدم ..گف ناراحت اینم اون به خواب من بیاد جای تو دلبری کنه..اینو گف بهض کردم به رو خودم نیاوردم گفتم اره منم مقصرم ..دیگ حرفشو نزدم باهاش اما ذهنم دارره منفجر میشه

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

وا !!!! 

ببخشيد ولي چرا انقدر طلبكاره!!! زيادي لي لي به لالاش نزار

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا !!!!  ببخشيد ولي چرا انقدر طلبكاره!!! زيادي لي لي به لالاش نزار

نه من ناراحت نمیشم خواسته هاشو بگم از خودم ناراحتم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
حالا واقعا دلبری نمیکنی براش؟

نمیدونم شاید بلد نیستم درکل راضی نیس

اصلا خوابی ندیده اومده الکی به شما اینجور گفته که اصلا هم کار درستی نیست یعنی چی !!چه دلیل آبکی اورده برات ! بعد این همه سال یعنی چی هنوز اسم اون وسط میاد !! 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خیلی حس بدیه عزیزم

ولی اگه بخوای حساسیت زیادی نشون بدی اونم عادت میکنه مخفی میکنه ازت و دیگه هبچی بهت نگه..نهایتش میگفتی چ خواب وحشتناکی دیدی

یا میگفتی بیخیال ب چیزای قشنگ فککت

من عاشق شوهرمو نینیمم...
 چه بی سیاسته همسرت ،،،،لازم نبود خوابشو برات تعریف کنه،،شمام اصلا اهمیت نده به این موضوع

همچی واسم میگ همچی