2777
2789
عنوان

چرا میگن پشت کنکور بودن سخته

169 بازدید | 25 پست

چرا دوزادهم سخت نباشه و پشت موندن سخت باشه

مدرسه که نمیری

کل روز خونه ای

گیریم برنامه عوض شد بازم کلی وقت داری

برای دومین بار واسه کنکور میخونی

واقعا چرا میشه بگید؟؟

پشت خیلی عالیه 

به شرطی بخونی 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

فشار روانی که روی آدمه خیلی زیاده بعدشم یک سال عقب میوفتی اونم قبولی صد در صد نیست آیا بشه آیا نشه 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خیالات خامه

مدرسه نمیرم

میشینم میخونم

در عمل 

۸۰ درصد افراد نمیخونن یا یه مدت میخونن و بعد ول میکنن

تازه ۸۰ درصدم با تخفیف گفتم والا

شاید بزور ۱۰ درصد افراد براشون خوب باشه بمونن

و قبول شن

اونام رتبه هاشون چرت نبوده !!!

میمونن ک بهتر بیارن

همش کلاس خصوصی همش کلاس

خونه پیداشون نمیشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

فشار روانی که روی آدمه خیلی زیاده بعدشم یک سال عقب میوفتی اونم قبولی صد در صد نیست آیا بشه آیا نشه

یک سال بابا غصه ندارع انگار مثلا ۱۲ سال خیلی مفید گذروندیم 

اونم روش

اون استرس چرا دوزادهم نداشتید پس؟من باید پشت بمونم قبول نمیشم برای همین میپرسم

دوازدهم میری مدرسه دونفر میبینی حرف میزنی حال و هوات عوض میشه 

بعدشم میگی قبول نشم پشت میمونم دیگه ولی وقتی پشت موندی نمیتونی بگی بازم میمونم حس میکنی فرصت اخرته و استرست چندبرابر میشه