2777
2789
عنوان

عقد یواشکی

413 بازدید | 19 پست

حدود یک هفته هست نامزد کردیم، چون پدر نامزدم چندماه پیش فوت کرده، میگن عروسی بعد از سال پدرش باشه. الان خانواده نامزدم میگن یه عقد فقط با حضور دو خانواده بخونیم که بتونیم رفت و آمد کنیم.نمیخوان هم از فامیلای خودشون کسی از عقد خبردار بشه که نگن واسه سال پدرش صبر نکرده. هنوز با خانواده خودم صحبت نکردم، نامزدم هم میگه روش نمیشه صحبت کنه. از طرفی میترسم اگه عقد کنیم، عروسی رو عقب بندازن و جدی نگیرن. الان نمیدونم چیکار کنم.
خواهش میکنم راهنماییم کنید. هم اینکه چه جوری با خونواده مطرح کنم، هم اینکه آیا اصلا به نظرتون اینجوری عقد کردن درسته یا نه. با نامزدم دو سال دوست بودیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیشنهاد خوبی رو مطرح کردند با خانوادت صحبت کن اما زمان عروسی رو قبل از عقد بنویسید و مشخص کنید که مثلاً دقیقا یکسال بعد از عقد عروسی باشه و بگو حتما خانوادت روی این مسئله پافشاری کنند...

بلاخره خیلیا مدتی عقد میمونن شمام باید عقد کنی بری بیای با خانوادش بهتر آشنا شی 

نمیتونن عروسی نگیرن که عروسی نگرفت نرو خونت 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
خبردار نشه که مسخره است بگیرید ولی جشن نگیرید همین جشن عقد رو میشه شب قبل عروسی گرفت تو خونه

نامزدم میگه فامیلاشون خیلی حساسن روی این چیزا و بعد یه عمر ازم ناراحت میشن یا از چشم زنم میبینن و باهات بد میشن

نامزدم میگه فامیلاشون خیلی حساسن روی این چیزا و بعد یه عمر ازم ناراحت میشن یا از چشم زنم میبینن و با ...

بیخیال دیگه یه جایی باید از جاهلیت ها گذر کرد بگو بخاطر مسایل کاری و عرفی و فقط عقد محضری میگیریم بیین این نه منبع شرعی داره نه فقهی هیچی پس جاهلیت حساب میشه

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

اگه قراره جشن عقدی نباشه وفقط محضری باشه چرا نباید فامیل بدونن ؟بنظرم دوسال دوست بودید حالا هم‌نامزد بمونید تا موقع عروسی .با نامزد بودن هم‌میشه رفت وامد داشت تا بیشتر همو‌بشناسید بعد عقد کنید 

حالا مامانم هم این وسط باهام قهره، حتی روز نامزدی هم قهر بود. یکی دو هفته قبلش سر یه موضوعی با هم بحثمون شد. بعدشم هرچی معذرت خواهی کردم فایده نداشت و گفت هیچ وقت نمیبخشمت. همیشه باهام بد رفتاری کرده ولی خیلی دام شکست که روز نامزدیم هم قهر بود. حالا انقد هوای زن داداشام رو داره که خدا میدونه. الان چون با مامانم قهرم، مطرح کردن موضوع واسم سختتر شده. به خواهرم گفتم تو مطرح کن، قبول نکرد. 

مادرت رو ول کن

با تعریفایی ک میگی

رسما خودش بچست

اینکارم نباید دست شما بسپارن !!

نامزدت بیاد با پدرت صحبت کنه

ولی بسپار به پدرت

ک باهاشون قرار بذاره اوکیه عقد کنیم محرم باشن رفت و امد کنید

ولیییییییی

جشن عروسی رو بایددددد مفصل بگیرید

یعنی باهاشون قشنگگگگ طی کنه پدرت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

مادرت رو ول کنبا تعریفایی ک میگیرسما خودش بچستاینکارم نباید دست شما بسپارن !!نامزدت بیاد با پدرت صحب ...

آره نظر خودم هم همینه که من نباید واسطه باشم و خودش بیاد مطرح کنه. ولی الان دوباره میگه فعلا چیزی نگو و نظرش عوض شده. به نظرم میترسه رو در رو صحبت کنه و میخواد من حرف بزنم. با بابام راحتتر میشه صحبت کرد ولی نه اینکه من خودم برم به بابام بگم. آفرین دقیقا همه چیو باید باهاشون طی کرد.

آره نظر خودم هم همینه که من نباید واسطه باشم و خودش بیاد مطرح کنه. ولی الان دوباره میگه فعلا چیزی نگ ...

اصلا دخالت نکن 

اونطوری همش میخواد بیاد برنامه هاشو به تو بگه

ک تو بری باباتو راضی کنی !!

کاملللل خودتو بکش کنار

بگو ببین

این مسئله ایی نیست ک فقط من اوکی بدم

باید خودت با بابام صحبت کنی

خودشو و پدرش برن با بابات صحبت کنن

فقط اگر قرار بر صحبت شد خودت مخفیانه با بابات طی کن ک باهاشون جدی جدی صحبت کنه

باید عروسی بگیرید بعد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥