2777
2789
عنوان

عقد یواشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 19 پست

شما برنامتون بوده کی عقد کنید ؟ منظورت اینه حتما جشن باشه؟ 

یا رسم ذازین عقد و عروسی باهم ؟

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

ببین بعدا از سال باباش طایفه اش نمیگن کِی عقد کردن؟؟؟

الان دیگ کسی ب سال اهمیت نمیده همه بعد چهلم میرن عقد میکنن نهایت محضر عقد کنین

عروسی هم بگین مثلا یسال بعد عقد

نامزدی بدون محرمیت یکسال خیلی زیاده خودم ۶ ماه نامزد بودم اوایل خوب بود ولی اخراش خیلی سخت بود

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شما برنامتون بوده کی عقد کنید ؟ منظورت اینه حتما جشن باشه؟ یا رسم ذازین عقد و عروسی باهم ؟

توی فامیل ما معمولا عقد رو جدا میگیرن و جشن میگیرن. ولی خانواده همسرم از یه فرهنگ دیگه هستن، ما یه فرهنگ دیگه. جشن نمیخوام ولی اینجوری یواشکی هم به نظرم درست نیست.نمیدونم هم خانواده ام موافقت کنن یا نه. شاید مخالفت کنن و بگن عقد و عروسی با هم

ببین بعدا از سال باباش طایفه اش نمیگن کِی عقد کردن؟؟؟الان دیگ کسی ب سال اهمیت نمیده همه بعد چهلم میر ...

راست میگی اینم هست که یهو نگن کی عقد کردین .والا اینا مثل اینکه براشون خیلی مهمه. آره منم فک میکنم سخت میشه اینجوری

راست میگی اینم هست که یهو نگن کی عقد کردین .والا اینا مثل اینکه براشون خیلی مهمه. آره منم فک میکنم س ...

اره حتی اگ عروسی هم بگیرین میگن اینا کی عقد کردن مگر اینکه بگین قبل اومدن ب عروسی عقد کردیم ک بازم حرف میشه میگن چرا عاقد نیاوردن توعروسی و کلی حرف میشه

ب نظرم اگ مادرنامزدت میگه عقد کنین شما عقد کنین تو محضر خودت راحت میشی هرکیم حرفی بزنه مادرش جوابشون میده

من ۶ ماه نامزد بودم خیلی سخت گذشت اخراش 

بعدشم از کجا معلوم تا یکسال دیگ نامزد باشی و نامزدت بخادت؟خیلیا بودن تو نامزدی نامردی کردن