2777
2789

پودر هل

اگه پرتقال باشه رنده پوست پرتقال

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

هیچ وقت چنین کاری نمی کنم و بنابراين هیچ ایده ای ندارم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک شکلاتی محبوب دل همه درست کن 

اگر شکلاتی دوست ندارن کیک سیب دارچین درست کن خوشمزس 

شکلاتی مرحل ریختن آرد باید اضتفه کنی و الک هم بکن حتما پودر کاکائو 

سیب و دارچینم کلا فرق داره اگر خواستی بگو دستورشو بزارم 

کیک شکلاتی محبوب دل همه درست کن اگر شکلاتی دوست ندارن کیک سیب دارچین درست کن خوشمزس شکلاتی مرحل ریخت ...

شکلاتی ب ازایه هر پیمانه ارد چقد کاکائو میخواد؟نمیخوام خیلی تیره بشه مادرشوهرم از کیک تیره بدش میاد😂

عین همیشه درست کن به نظرم برا اولین بار اونجا چیز جدید امتحان نکن

ن مثل همیشه دستورشو انجام میدم میخوام ببینم دوستان داخل مواد کیک مثلا کاکائو با چی میریزن خوشمزه میشه

چرا این کارو نمیکنی

اینجور کارها دردسره و خوب شدن یا نشدنش 50 _50 هست، بنابراین هیچ وقت با کارهای این مدلی خودم را در معرض قضاوت دیگران قرار نمی دم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اینجور کارها دردسره و خوب شدن یا نشدنش 50 _50 هست، بنابراین هیچ وقت با کارهای این مدلی خودم را در مع ...

اگ تو کاری فول باشی ۵۰ ۵۰ نمیشه ۱۰۰ میشه

من و مادرشوهرم تاحالا باهم شیرینی و قطاب و کماچ سهن پختیم چ خوب چ بد اصلا حرفی نشده🤭