roonaak مدیر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1738 عنوان نمره ریاضی | مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 56 پست سر بی دقتی ۱۹.۷۵ میشم .تراز ۱۹.۷۵ و ۲۰ فرق آنچنان داره؟چون راحت بوده واسه ترازش میگم وگرنه میدونم نمره افتضاحی نیست رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤 1404/03/11 | 10:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roonaak مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1738 منم فقط بیست و پنج صدم کم آوردم نمیدونم چرا سوتی دادم خیلی تراز کم میکنه؟ رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12761 خیلی تراز کم میکنه؟ نمیدونم والا چقد از تراز کل کم کنه روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
evolving_ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1731 اگه همگی درصداتون ۹۰ عه معدلاتون بالای ۱۹ کل کلاس حتما تک یا نهایتا دو رقمی میشید.خیلیی اتفاق کم تکر ... عزیز تصحیحش کردم همون لحظه بلافاصله خواستم بنویسم ۲۰نوشتم ۹۰انقدر خنگ نیستم که ندونم با چه درصدی چی میشه قبول شد اصلا من بخث درصد مطرح نکردم من از نمره امتحان ریاضیشون گفتم
evolving_ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1731 اصلا یکا نداشت 😂😂 متر توی صورت سوال پس واسه چی بود😐تهش هم مساحت که به دست اوردی باید مینوشتی متر به توان دو
nnnhjjgfxtohhcfee عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 121 عزیز تصحیحش کردم همون لحظه بلافاصله خواستم بنویسم ۲۰نوشتم ۹۰انقدر خنگ نیستم که ندونم با چه درصدی چی ... چه اتیش تندی داری شما!حرف خودته مگه من چیز بدی گفتم؟پیامت ادیت نخورده میتونی دوباره ویرایشش کنی🤔. پروفسور هستم از ناف آمریکا، سوالی داشتید نپرسید چون فارسیم خوب نیست جواب نمیدم.
دخترک_درخشان عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 6522 ریاضی امروز از ماست هم ماست تر بودالبته تصحیح نکردم هنوز یهو مسرم می بینم زکی شد ۱۰😂😂🤌🏻نه ولی جدی اسون بود هیچی نداشت 💄🩺
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12761 متر توی صورت سوال پس واسه چی بود😐تهش هم مساحت که به دست اوردی باید مینوشتی متر به توان دو از نظر من که این چیزا مطرح نیست مال پارسالم نگاه کردم یکا براشون نمره نداشت روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
nafaaasa عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 5247 والا من شنیدم که اینجوریه قبلش هم معلممون بهمون اخطار داده بود سرکلاس درسته فیزیک نیس ولی مساحت و مح ... فرمول با یکا فرق میکنه ولی چی بگم پاسخنامه بیاد بارماش هم مشخصع
nafaaasa عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 5247 اصلا یکا نداشت 😂😂 مثلا ۱۲۵۰ متر مکعب دیگه ولی خب اینا تو فیزیک مهمه(اونم الکی میگن فک کنم چون من ندیدم بارم جداگانه داشته باشه یکا نوشتن)ریاضی حتی فرمول اولیه هم مهم نیست مسیرت باید درست باشه
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12761 مثلا ۱۲۵۰ متر مکعب دیگه ولی خب اینا تو فیزیک مهمه(اونم الکی میگن فک کنم چون من ندیدم بارم جداگانه دا ... الان نگاه کردم به نهایی پارسال اصلا واسه یکا نمره نزاشته بودن روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
nafaaasa عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 5247 الان نگاه کردم به نهایی پارسال اصلا واسه یکا نمره نزاشته بودن آره نمیذارن
evolving_ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1731 از نظر من که این چیزا مطرح نیست مال پارسالم نگاه کردم یکا براشون نمره نداشت شاید هم همینجور باشه