2777
2789
عنوان

نمره ریاضی

463 بازدید | 56 پست

سر بی دقتی ۱۹.۷۵ میشم .تراز ۱۹.۷۵ و ۲۰ فرق آنچنان داره؟

چون راحت بوده واسه ترازش میگم وگرنه میدونم نمره افتضاحی نیست

رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدااا🥲🥲🥲

ببین یه چیزی

تو اون بهینه سازی به نظرت اگر مساحت رو به دست نیاورده باشیم ولی هم فرمول بنویسیم هم ایکس و ایگرگ رو به دست آورده باشیم بازم نمره کم میکنن؟😭😭

ببین یه چیزیتو اون بهینه سازی به نظرت اگر مساحت رو به دست نیاورده باشیم ولی هم فرمول بنویسیم هم ایکس ...

اره متاسفانه میکنن💔

من ۲۰ شدم طبق پاسخنامه سیب ترش البته ولی من حس میکنم کلا ریاضی امروز تراز نمیده چون سطحش خوب بود🥲

آره سطحش پایین بود ولی به این هم دقت کن ریاضی چیزیه که خیلیا ضعف دارن واسه همین نمره پایین هم خیلی داریم

ولی خب اون تراز رویایی رو آره نمی‌ده 

وای خاک تو سرشون😂😭خب اون دیگه کاری نداره که همه هم که ماشین حساب داشتنننننننوای چقدر کورم من الهی ...

منم کورم چی کنیم 🥲😭

والا منم فکر میکردم ۲۰ میشم ولی اومدم خونه درجا نیم نمره غلط پیدا کردم الانم از رو کتاب جواب دادم دیدم یه فرمولو تا یه قسمتی غلط نوشتم نیم نمره کم میشه یه سوالم بی دقتی کردم چیزی که سوال خواسته رو به دست نیوردم اونم نیم نمره میشه...

خیلی تلاش کرده بودم واسش حیف شد

بیخیال بخوابیم بریم عربی

پروفسور هستم از ناف آمریکا، سوالی داشتید نپرسید چون فارسیم خوب نیست جواب نمیدم.