2777
2789
تاپیک قبلیت و خوندم به نظرم همسرت دوستت داره اما فکر می‌کنه هر لحظه از دستت میده واسه همین ازت می‌تر ...

داداشت ادم خوبی بوده که از اول همه کار برا زنش کرده ولی زنش قدر ندونسته ولی شوهر من از اولشم خسیس بود و هیچ کاری برام نکرد ی عقد محضری بعدم گفت بجای عروسی میبرمت ترکیه اون موقع قبل تحریما بود همه چی ارزون بود عروسیو نگرفت انقد بهونه اورد امروز فردا کرد الان که 9 سال گذشته هنوز منو ماه عسل نبرد حتی الان که بچه داریم میگفت چیز واجبی نبوده میتونس ببره ولی پولاشو گذاشته بود بورس که پولاشو از دست داد😑 مسافرت داخل هم نمیبره منتظر جای مغت و مجانیه میگه پول بابت خونه و هتل و این حرفا نمیدم نه ارایشگاهی نه لباسی نه خریدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشت ادم خوبی بوده که از اول همه کار برا زنش کرده ولی زنش قدر ندونسته ولی شوهر من از اولشم خسیس بو ...

ادم مذهبی نیست یا معتقد؟

بهش در مورد احادیثی حرف بزن که در مورد خسیس نبودن مرده و اینکه مردی که برای خانواده‌اش خرج کنه در اون دنیا ارج و قرب بالایی داره 

یا بگو مردی که برای خانواده‌اش خرج می‌کنه از اون طرف چندین برابر برکت توی زندگیش میاد 

این گزینه آخر رو واقعاً بهش معتقدم