2777
2789
بی علت بود یعنی؟چون من سر همه بارداریام لکه بینی داشتم و الانم دارم.همشم هماتوم لامصب...

گفت مال اینه که جنین داره بیشتر جامیگیره باعث لکه بینی میشی 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت مال اینه که جنین داره بیشتر جامیگیره باعث لکه بینی میشی

اوکی پس...

نه من هماتوم دارم خب...

یه رنگ صورتی ملیح بعد میشه قهوه ای و محو میشه بعد دوباره میاد...

یه درد خفیف کمر و دلم هست

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

آها بسلامتی عزیزم هماتوم میگن زیاد خطری ندارع گاهی هم خودش درست میشه

نه نگران اینش نیستم من چون سقط مکرر دارم فقط دل نگرانم که دست خودم نیست😔

توکل به خدا دیگه...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نه نگران اینش نیستم من چون سقط مکرر دارم فقط دل نگرانم که دست خودم نیست😔توکل به خدا دیگه...

آخی بگردم 🥺 پس باید خیلی مراقب خودت باشی اصلا کارنکن خم نشو پله نرو بالا 

آخی بگردم 🥺 پس باید خیلی مراقب خودت باشی اصلا کارنکن خم نشو پله نرو بالا

پله که اصلا فقط خونه ام...

فقط بخاطر دخترم مجبورم اشپزی کنم و یه دوتیکه ظرف بشورم.

هی بلند شم هی بشینم...

کسی رو هم ندارم😔

خدا حواسش هست مگه نه🥲؟

خودش میدونه من چقدر تنهام...

پله که اصلا فقط خونه ام...فقط بخاطر دخترم مجبورم اشپزی کنم و یه دوتیکه ظرف بشورم.هی بلند شم هی بشینم ...

اره انشالله همینجور که داده برات حفظش می‌کنه منم باردارم ای وی اف کردم یه دونه اس هنوز خونه مادرمم که تو قمه خودم خونم لرستانه برم اونجا خودمو خدای خودم 

اره انشالله همینجور که داده برات حفظش می‌کنه منم باردارم ای وی اف کردم یه دونه اس هنوز خونه مادرمم ک ...

عزیزم💔

خداحفظش کنه برات...سوره حجرات بخون هرروز براش...

منم با سیکل ivf دخترمو باردار شدم ولی این یکی خداخواسته بود کاملا🥲

درد امپولا و سرم ها فدای سرش خداکنه سالم باشه فقط...

خدا حفظ کنه نی نی جونتو به حق خانم معصومه

واسه من یکمه تا الان خیلی کمرنگ و کم،

چون قرصای هورمونی توسیکل ای وی اف زیاد مصرف کردی برای اونه بهت امپول ۵۰میلی پروژسترون ندادن ازاول انتقال؟؟؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

عزیزم💔خداحفظش کنه برات...سوره حجرات بخون هرروز براش...منم با سیکل ivf دخترمو باردار شدم ولی این یکی ...

فدات آبجی انشالله شماهم سلامت باشی هم دخترت هم این نی نی کوچولوت واقعا ما مادرای ای وی اف خیلی زنای قوی هستیم قدر خودتو بدون و مراقب خودت باش 

فک کردم دارم پریود میشم 🥲

منم داشتم... موقع بارداریم... دکتر که رفتم گفت جفتت پایینه بهم استراحت مطلق داد... اون موردایی که گفتم به و سویق، اونا رو خودمم سر بارداریم انجام دادم