2777
2789
فدات آبجی انشالله شماهم سلامت باشی هم دخترت هم این نی نی کوچولوت واقعا ما مادرای ای وی اف خیلی زنای ...

خیلی🥲

ولی حیف کسی قدر  نمیدونه...

درپناه خدا باشی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خیلی🥲ولی حیف کسی قدر نمیدونه...درپناه خدا باشی

من الان دکترم بهم گفته باید هفته چهاردهم برم سونو واژینال برای طول سرویکس منم از وقتی که انتقال دادم سونو واژینال یبار اونم برای سونو قلب رفتم دیگه سونو شکمی بوده خیلی اعصابم خرابه سر این واژینال خدا کنه طولش خوب باشه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان دکترم بهم گفته باید هفته چهاردهم برم سونو واژینال برای طول سرویکس منم از وقتی که انتقال دادم ...

واژینال نرو توروخدا لکه بینی میاره😕

بگو شکمی بگیرید مث همه چه فرقی نداره...

من میترسم ازش هربار رفتم لکه دیدم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

واژینال نرو توروخدا لکه بینی میاره😕بگو شکمی بگیرید مث همه چه فرقی نداره...من میترسم ازش هربار رفتم ...

من یازده هفته جفتم پایین بود الان سیزده هفته رفتم گفت داره میاد بالا بعد گفت سونو واژینال انجام بره برای این منم واقعا میترسم ولی برام نوشته خداکنع بخیر بگذره من از موقع که باردار شدم رابطه هم نداشتم اصلا فک کنم برام دردناک باشه واژینال 

من یازده هفته جفتم پایین بود الان سیزده هفته رفتم گفت داره میاد بالا بعد گفت سونو واژینال انجام بره ...

خب خداروشکر میاد بالا کم کم نترسیا سنش بیشتر میشه جاگیریش بهتر میشه.

ولی برای بعضیا پایین میمونه.

یذره درد داره ولی شل بگیر...

خب خداروشکر میاد بالا کم کم نترسیا سنش بیشتر میشه جاگیریش بهتر میشه.ولی برای بعضیا پایین میمونه.یذره ...

چاره چیه دوشنبه نوبت دارم برای سونو ولی نمی‌دونم چقدر هزینه اش میشه من هربار برای سونو واژینال مرکز ناباروری 380میدادم 

چاره چیه دوشنبه نوبت دارم برای سونو ولی نمی‌دونم چقدر هزینه اش میشه من هربار برای سونو واژینال مرکز ...

هرچی شد فدای سرت

من امسال ندادم واژینال نمیدونم چقدره ولی سونو شکمی برای قلب۵۵۰ گرفت ازم

هرچی شد فدای سرتمن امسال ندادم واژینال نمیدونم چقدره ولی سونو شکمی برای قلب۵۵۰ گرفت ازم

اره منم 560دادم انتی هم 860ازمایشش هم 1100

اره منم 560دادم انتی هم 860ازمایشش هم 1100

آره همین حدوداست...

راستی یادم اومد برای سرویکس دکتر منم قبلا میگفت واژینال چون دقیقتر میگه.حتی یک سانتشم مهم و حیاتیه...

آره همین حدوداست...راستی یادم اومد برای سرویکس دکتر منم قبلا میگفت واژینال چون دقیقتر میگه.حتی یک سا ...

چند باشه خوبه سرویکس

آره همین حدوداست...راستی یادم اومد برای سرویکس دکتر منم قبلا میگفت واژینال چون دقیقتر میگه.حتی یک سا ...

بعد توبچه اولت که ای وی اف بودی سزارین شدی یا طبیعی

چند باشه خوبه سرویکس

هرچی بالاتر بهتر دیگه مثلا من ۳۱ بودم یا ۳۰ از اولش تا اخرش گفت کمتر نشه اوکیه ولی بیاد یذره پایین سرکلاژی.

فقط استراحت میکردم پایین نیاد...

هرچی بالاتر بهتر دیگه مثلا من ۳۱ بودم یا ۳۰ از اولش تا اخرش گفت کمتر نشه اوکیه ولی بیاد یذره پایین س ...

اها خداکنع مشکلی نباشه