2777
2789

چیزی که مدت ها درگیرشم حس میکنم هیچوقت رهام نمیکنه مدام برمیگرده

میترسم بچه ها خیلی میترسم خیلی

برام دعا کنید حالم خوب شه همیشه به پایان دادنش فکر میکنم

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

عزیزم چرا هی انگ رو.انی بودن به خودت میچسبونی🥺؟؟

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشکلت رو گفته بودی بهتر میشد جواب داد

نمیدونم مشکلم چیه 

از همه چی ناامیدم یهو انگار روحمو تسخیر میکنه یه ادم دیگه میشم و باز برمیگردم

منم یه مدت همین جوری بودم غروب ها میشستم گریه میکردم یه وسواس فکری عجیبی گرفته بودم اوضاع من خیلی داغون بود خیلی نسبت به همه چیز حساس شدم یه حس عذاب وجدان 

لایه مشاور صحبت کردم گفتش سعی کن ذهنتو بازی بدی 

از افکارت فاصله بگیر نذار اون به تو مسلط بشه 

با افکار بازی کن تا گمراه بشه 

من تونستم و توام میتونی 

میشه بگی چیزی ک درگیرشی چیه شاید بتونم کمکت کنم

خیلی سردرگمم عزیزم نمیتونم توصیفش کنم حس ناامیدی و بی ارزشی و افسردگی زندگیمو گرفته شاید ۱٠ روز درگیرم پشت هم یروز خوبم

نمیدونم مشکلم چیه از همه چی ناامیدم یهو انگار روحمو تسخیر میکنه یه ادم دیگه میشم و باز برمیگردم

اهل نماز خوندن هستی؟؟؟

کاشت ناخن داری؟؟؟یا لاک

همه اینها نشون میده انرژی منفی اژ طریق چاکراهای انرژی بدن تخلیه نشده 

اگه اهل کاشت یا لاک هستی فقط بدون یکی از چاکراها ناخن ها هستند نباید مانعی باشه روشون غسل هم انجام بده تا بدنت بیاد روی تیم خودش

❤❤❤
منم یه مدت همین جوری بودم غروب ها میشستم گریه میکردم یه وسواس فکری عجیبی گرفته بودم اوضاع من خیلی دا ...

نمیدونم واقعا فقط حالم بده

نمیدونم چجوری بگم ولی دارم تو این جسم خفه میشم

خیلی سردرگمم عزیزم نمیتونم توصیفش کنم حس ناامیدی و بی ارزشی و افسردگی زندگیمو گرفته شاید ۱٠ روز درگی ...

من چندین ماه نزدیک یک سال درگیر افسردگی بودم میدونم چقد سخته ولی الان ک میگی ده روزه درگیرشی یعنی قطعا میتونی خوب بشی یه کانال تو تلگرام هست سرچ کن بادی کد با شهبازیان وارد کانال شو رایگانه آموزش رو یاد بگیر بعد شروع کن احساساتت رو رها کن .....ببین من افسردگیم خیلی بهتر شد من طوری بود از خواب ک با وحشت بیدار میشدم ب کنار بعد شروع به گریه میکردم میگفتم بازم یه روز سخت یه روز نحس....خدا هیچوقت اون روزا رو نیاره

منم یه مدت همین جوری بودم غروب ها میشستم گریه میکردم یه وسواس فکری عجیبی گرفته بودم اوضاع من خیلی دا ...

مثلا چطوری ذهن رو بازی بدیم؟؟ گاهی وقتا آدم دلش میخواد فکرشو از موضوع دور کنه ولی مشکل اصلی دل هست ک مثل سیر سرکه میجوشه