2777
2789
عنوان

سگ یا گربه خطردارن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دیدم مثلا سگه دماغ صاحبشو گاز میگیره یا یه زنه گربش پلکشو چنگ زده بود برای اون پرسیدممن خیلی یه ...

سگ و گربه که ریزش مو دارن 

ببین منم مثل تو بودم خب

بهترین گزینه برای امسال من و تو از این عروسک گرون و جدید چینی هاست که رباته و حیوون خونگی 😂

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

به عنوان کسی که هم چند تا سگ دارم هم گربه دارم بخوام برات باز کنم موضوع رو 

سگ اسیب ناخواسته مثلا ممکنه از هیجان زیاد بپره روت ناخنش گیر کنه جایی داره گاها اونم اگه انرژیش و تخلیه کنی و تربیت کنی مشکلی پیش نمیاد 

گربه نه 😂هر وقت صلاح بدونه و احساس کنه داری زیاد رو اعصابش راه میری و حضورت بی فایده ست یکی میزنه یه دونه از اون بخوری ده تا از دیوار 🥹😂

در کل ببین سگ و گربه مسئولیت خیلیییی زیادی دارن اصلا به اینکه فقط خوبی و خوشیه فک نکن همه جوانب و در نظر بگیر بعد بیار 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ببین بالاخره گربه یا سگ داشته باشی موقعی که باهات بازی هم کنن ممکنه سطحی زخمی شی که همه ما توی طول عمرمون شده با کاغذ هم دستمونو میبریم. گربه تربین نمیخواد اما سگ رو از تولگی بیار و حتما حتما براش مربی بگیر. کلیات جوانب نگه داری از گربه یا سگ رو درنظر بگیر که یوقت وسطش پشیمون نشی اون طفلکی بدون صاحب بمونه.گناه دارن خیلی. دوم بابت بیماری. چه گربه چه سگ حتی پرنده فقط از طریق سیستم گوارشی بیماری انتقال میدن ( بیماری مشترک انسان و حیوان) که همشون سه ماه یبار هم برای حفظ سلامتی خودشون و ما، قرص یا امپول ضد انگل میخورن. تمام

اسی جان گربه داریم خیلی خوبه هم ناناز و ملوسه. و هم مهمتر از همه. خودش ذاتی شاید شنیده باشی پی پی شو ...

سلام عزیزم 

گربه از لحاظ احساسی به صاحبش نزدیک میشه؟ 

خیلی ممنون واقعا لطف کردی انقدر راهنماییم کردی 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

به عنوان کسی که هم چند تا سگ دارم هم گربه دارم بخوام برات باز کنم موضوع رو سگ اسیب ناخواسته مثلا ممک ...

وای میشه با توحه به شرایطم کمکم کنی

من خیلی رو جای مدفوعش و ریز مو حساسم و میخوام از طرفی حتما حتما احساسات صاحبش رو درک کنه و وایستگس داشته باشه به نظرت کدومش برام مناسب تره

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

وای میشه با توحه به شرایطم کمکم کنیمن خیلی رو جای مدفوعش و ریز مو حساسم و میخوام از طرفی حتما حتما ا ...

جفتشون ریزش مو دارن تو سگا نژاد پودل ریزش موش کمه و خیلیم باهوش و احساساتیه گربه ها کاملا احساساتی میشن نحوه بروزش متفاوته و جای جیششون و بهتر بلدن و خطا زدن توشون کمه واقعا 

ببین سگ مسئولیت بیشتری میخواد چون گربه مستقله واقعا اما به همون میزانم احساساتی تر و لطیف ترن سگا 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اخه دیدم مثلا سگه دماغ صاحبشو گاز میگیره یا یه زنه گربش پلکشو چنگ زده بود برای اون پرسیدممن خیلی یه ...

ببن گزینه های خودتون فک کنم سگ این ویژگی هارو بیشتر داره

ریزش مو و چنگ نداره و وفاداره ب صاحبش 

خب شما باخیلی چیزا مشکل داری،از پرنده ها میترسی،از سگ و گربه میترسی حالا اگه تربیت شده ام بگیری میگی از ریزش مو خوشم نمیاد درصورتی که این دوحیوان خیلی ریزش مو دارن

بعدشم مطمعن باش حتی تربیت شده ترین حیوان هم گاهی روی فرش مدفوع میکنه،اینو گفتم تا درنظر بگیری

پس اگه گربه و سگ و پرنده رو مشکل داری میتونی لاکپشت یا حلزون های بزرگ بگیری اونا خیلی به شرایط تو میخورن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ