2777
2789
عنوان

ریاضییی

81 بازدید | 7 پست

درس اخر هندسه و احتمال مونده اووووف فکر میکردم تا سه تموم میشه میتونم مرور کنم لعنتی کی دیگه مرور کنم حتما نیم ساعت هم باید بخوابم چون مغزم یاری نمیکنه

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

مرور لازم نی فعلا همونا که نخوندی بخون

چرااا من مرور نکنم یادم میره

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوب خونده باشی یادت نمیره نگران نباش

امیدوارم تو تموم کردی؟

اره ۲ونیم تموم کردم بالاخره

افریییین پستاتو همه جا میدیدم اخرین که تموم کردی

افریییین پستاتو همه جا میدیدم اخرین که تموم کردی

تایمای استراحت میام

ولی بعد کنکور بازه های مطالعاتیمم خیلی کوتاه شده نمی‌دونم چرا💔

روزی ۹ ۱۰ ساعت میخونم ولی خب بازه های مطالعه ام کوتاهه