2777
2789

من چند روز پیش شپش گرفته بودم دو هفته سه هفته ای میشه به خانوادم نگفتم تاپیک های قبلیم برین میبینین با کمک شما درمان خانگی زدم یه فوم هم زدم تازه دیدم تاریخش گذشته حالا هیچ گونه شپش تو سرم ندیدم هرچقدرررر شونه کردم زیر ابر خشک با فوم بی فوم نبود ولی سرم خارش داشت یکم شدید نه ها ولی داشت پشت گوشم و کف سرم امروز رفتم حموم دوتا شپش مرده دیدم بعد تازه باز با هزار تا کوفت سرم شستم ن تخم شپش دیدم ن شپش الان شپش دارم یا ندارم ؟ شپش ک با یه شامپو بمیره با این روغن و سوس و اسپند و فوم نمیمیره؟ پس چرا هیچی تو شونه ندیدم ولی قبل از ظهر دوتا مرده دیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن نباتی ی کیلویی بگیر،قبل دوش گرفتن موهاتو با شونه تو حموم با روغن خوب شونه کن،،بعد حموم هم اتو مو بزن،،ما ی وقتی درگیر بودیم،با اینکار مشکل حل شد،ی شونه های دندون فلزی ریز هم دیجی کالا داره،از اونا بگیر،باهاش شونه کن موهاتو

روغن نباتی ی کیلویی بگیر،قبل دوش گرفتن موهاتو با شونه تو حموم با روغن خوب شونه کن،،بعد حموم هم اتو م ...

دندون ریز دارم فلزی نیست فقط بعدشم با اوتو مو مو نسوزه؟🤨😂

اصلاً این کارای عجیب غریب رو نکن موهات آسیب میبینه یا ریزش میگیره 

موهاتو باید کوتاه کنی و تند تند بری حموم اونجوری کلا ازبین می‌ره 

اگه بچه مدرسه‌ای هم دارین دیگه کنترلش سخته باید همتون این کارو انجام بدین

پس مو هاتو کوتاه کن تند تند حمام برو و بذار سه چهار دقیقه شامپو روی موهات بمونه بعد بشورخود شامپو شپ ...

کوتاه هس بدنم عفونت داره میترسم زیاد حموم برم بیشتر شه عفونتم

اون شونه ها مخصوص زمان شپش هست،چرا بسوزه،،مثل همیشه که با اتوی مو،مو رو صاف میکنی،

روغن نباتی باید زد واسه همین میگم تازه شما با این راهکار تو چند روز خلاص شدین؟

2790
2778
2791
2779
2792