2777
2789
عنوان

چه میوه ای توبارداری خوبه بخوریم

1038 بازدید | 58 پست

من خیلی میوه نمی‌خورم یعنی وسعم نمیرسه،ولی درحد خودم گاهی سیبی زردآلویی چیزی

بده اینجوری؟

چیا خوبه بخورم ایندفعه که رفتم بخرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی میگم ناراحت نشو تو رو خدا  ولی ببین تویی که وسعت نمیرسه میوه بخری بخدری چرا پای یه موجود بی گناه رو داری به این دنیا باز میکنی بازم معذرت چون خودم تو سختی بزرگ شدم دلم میسوزه میگم 

اگه بچت دختره ،خربزه خوبه

نمیدونم چرا 

مامان بزرگم اینجوری میگفت

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یه چیزی میگم ناراحت نشو تو رو خدا ولی ببین تویی که وسعت نمیرسه میوه بخری بخدری چرا پای یه موجود بی ...

چیبگم،انقد شنیدم گوشم پره دیگه از این حرفا،ولی هربار زخم میشه رو دلم

اگه بچه ای نبود آرزو میکردم نباشم تو این دنیا،ولی مدیون بچم میشم

قسمتش بوده ک بیاد تواین دنیا،منم بعد بارداریم تو این شرایط پیچیده افتادم،ولی چیبگم ک هرکی از راه میرسه میگ تو که پول نداری بچه واسه چیت بود،من چ میدونستم اینجوری میشه...

اگه زمستون بود انار چون رو رنگ چشم بچه تأثیر میزاشت

منم منتظرم فصل انار برسه بخورم..دیدم ی نفر سیاهپوست بود فقط انار خورذ..پسرش بور و خوشگل اصلا کسی باورش نمیشد بچه این باشه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...