2777
2789
۶ سال که توی رابطم و داخل این ۶ سال اینجوری شدم حتی هنوز زیر ی سقف هم نرفتم اما فکر کنم دیگه به زیر ...

شما همون نیستی کارت هدیه شوهرتو روز جهانی همسر پست کرده بودی کلی هم قربون صدقش رفته بودی؟؟؟؟🤔

۶ سال که توی رابطم و داخل این ۶ سال اینجوری شدم حتی هنوز زیر ی سقف هم نرفتم اما فکر کنم دیگه به زیر ...

شما همون نیستی کارت هدیه شوهرتو روز جهانی همسر پست کرده بودی کلی هم قربون صدقش رفته بودی؟؟؟؟🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هیچ وقت تکیه گاهم نبوده .همیشه روبه روم بود و کنارم نبود....الان یه سال احساس. میکنم بهتر از قبل شده 

با خودش هیچ مشکلی ندارم اما اگر با کسی بحث کنم همیشه آدم بده من بودم ...همیشه تقصیر من بوده ..دیگه رهاش کردم 

چرا حساس شدی چطور حامی نیس مثلا چیکارا نمیکنه برات خرجتو نمیده یا خیانت کاره یا مواد میزنه چی رو ندا ...

مثلا من برای این این حس رو دارم ک ایشون دائم از خانواده من انتظار داره دائم منتظره یکی بهش ی گونی پول بده از این چاهی ک مادرش برامون درست کرده دربیاد اصلا اومده منو گرفته ک کمک مالی بشه یابو برشت داشته ک ی بابایی پیدا کنه ساپورتش کنه حال‌ام ک به کاهدون زده روزگار منو سیاه کرده با زبون نیش دارش

چ‌ لزومی داره با زندگی افسانه ای جلوه بدی

که کمبود هامو کسی متوجه نشه 

چیزایی که هیچوقت داخل زندگی با ی مرد خوش چهره خوش هیکل قد بلند که سلیقه تمام دختراست رو به ظاهر نشون بدم که دارم 

به مغزم اینو تلقین بکنم 

ولی نمیشه 

ولی واقعا نمیشه..

منم نمیتونم تکیه کنم ..‌ تازه چیزیم اگر بهش بگم بیس چاری میکوبه تو سرم و از حرف زدن پشیمونم میکنه ...

به هیچ وجه هیچ جا روش حساب نمیکنم💔

دلتنگِ توام که به دادِ دلم برسی ...